Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina ET21
EU7-004:
a możesz sobie wyobrazić EN57 z dźwiękami od EU07/SN61? ;]
uetam:
--- Cytat: "PEKAP" ---Dlaczego, przecież są podobne do dźwięków z ET21
--- Koniec cytatu ---
ZTCP to przez jakis czas wlasnie dzwiek silnikow 21 robil za dzwieki siodemki :>
EP08_015:
Własnie patrzę na screna z tej kabiny. No i mam do autorów pytanko.
1. Czy narozniki w oknach nie powinny być przypadkiem zaokraglone? a od strony wewnetrznej takie wystajace na 1,5 cm drewniane listwy? pozatym jeszcze brak tych blaszanych podkuć pod oknami.
2. Czy zawor główny i pomocniczy były chodź trochę robione wg. wymiarów? nastawnik jazdy podobnie.
3. Skąd macie te teksture nastawnika? Troszke za bardzo w kasze idzie; jakas taka nierealistyczna.
4. poprostu przyjzyjcie się swojej kabinie i temu zdjęciu > http://www.przewoznicykolejowi.kolej.szczecin.pl/Przewoznicy/ctl/foto/3E/k71.jpg i poruwnajcie.
Pozdrawiam. I mam nadzieje że się na mnie nie oburzacie, gdyż zalezy mi i mam nadzieje że autorom kabiny tak samo na tym, aby kabinka ET21 była jak najbardziej realistyczna i przypominała oryginał z reala.
Kolejarz:
--- Cytat: "EP08_015" ---
1. Czy narozniki w oknach nie powinny być przypadkiem zaokraglone? a od strony wewnetrznej takie wystajace na 1,5 cm drewniane listwy? pozatym jeszcze brak tych blaszanych podkuć pod oknami.
.
--- Koniec cytatu ---
W niektórych maszynach jest a w niektórych nie ma. Podkucia w oknach będą prezentowany screen nie jest zdjęicem gotowej kabiny tylko jednego z etapów budowy
2. Czy zawor główny i pomocniczy były chodź trochę robione wg. wymiarów? nastawnik jazdy podobnie.
.
--- Koniec cytatu ---
Wymiary zaworu sa wlaśnie poprawiane a nastawnik jazdy to nie kierownica Autosanu H9 jest poprawny może ciut za wysoki ale to tez będzie poprawione
3. Skąd macie te teksture nastawnika? Troszke za bardzo w kasze idzie; jakas taka nierealistyczna.
.
--- Koniec cytatu ---
Tekstura jest zrobiona ze zdjęcia wykonanego w kabinie Et21
Pozdrawiam
hejnal:
--- Cytat: "Kolejarz" ---nastawnik jazdy to nie kierownica Autosanu H9
--- Koniec cytatu ---
Tylko kierownica samochodu Warszawa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej