Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Krewetkowo by bohunIC

<< < (2/3) > >>

bohunIC:
prosze panstwa! no dzieki za trafne uwagi! proponuje nowa uaktualniona wersje beta 1.1 z misja na et22 i najnowsza misje z en57 wersja beta 1.0 w sumie na mejla proponuje powysylac a potem sie wymienicie miedzy soba albo niech ktos da na serwer i umiesci skró[/u]t na forum! aha oprocz eventow wrzucilem dzwięki jak zapowiadany pociag osobowy do... :) wiec i z semaforami nie ma juz problemu porwilem ale ocencie sami! aha ja mialem w najgorszych momentach 12fps na misji z en57 wiec jakies tam stare trupy 100Mhz odpadaja! ja mam 1.8 i R9000 512 ram i smiga dosc plynnie! ale to zalezy od ustawien OpenGL i calej reszty!

bohunIC:
CHECK THIS OUT
http://bohunskie.w.interia.pl/bohunIC/krewetkowo_1.1_beta.rar

EU07-483:
Semafory podają nieprawidołowe sygnały, np:
-Wjazd do "Małżowa" - tarcza ostrzegawcza semafora wjazdowego pokazuje S4 a na wjazdowym S5 (wjazd odbywa sie "na bok" a na wyjazdowym S1 wiec wjazdowy powinien wskazywać S13).
-Na wyjeździe z "Małżowa" atrzymujemy S2 a wyjazd równiez "na bok"
Takich "krzeczków" jest wiecej.

bohunIC:
scenerie poprawie prawdopodobnie dopiero w pazdzierniku! na razie jest to co jest! chyba ze wrzuce na serwer plik krewetkowo.max i ktos sie zajmie tymi semaforami. po wakacjach rowniez bedzie trasa Fosowskie - Lubliniec - Herby Stare [mam nadzieje]  ;]

Quark-t:
Odpaliłem KrewetkowoEN57 i:
1. Wyskakuje brak eventów:

--- Kod: ---p11_rog1on
p11_rog2on
bbi_sem_info
ss1_sem_ligh13
ss1_sem_ligh11
--- Koniec kodu ---

na oko to są literówki w nich...

2. Ten EN57, to EN71 (bo ma 2 wagony silnikowe)
3. Po co S10 na wyjazdowym? Spokojnie może być S2, bo nie jedziemy po żadnej zwrotnicy w bok.
4. Ten W8 z ograniczeniem 15km/h stoi imho troszkę za wcześnie. SPokojnie można go postawić w połowie tej prostej albo przed zakrętem przed tartakiem... Ale to po co stoi W8 w kierunku przeciwnym????
5. Jak się poleci, to gryzą sięte dwa sputniki.. jazda na widocznośc, na dodatek towarowego za osobowym, na domiar złego cystern pełnych paliwai chemikaliów? ojojojoj....
6. Tarcza zaporowa A w Krewetkowie powina chyba stać troszkę bardziej z boku a nie centralnei na środku toru
7. Wjazd na szlak jednotorowy - S2 a zwrotnica ustawiona w bok (choć zwrotnik jest prawidłowo)
8. W16 przed Langustami jest za blisko. Cofnąć go by wypadało tak gdzieś na wysokośc To.
9. Semafor wyjazdowy z Langust (A) podaje S2, mimo iż na wjazdowym był S8, poza tym zwrotnica ustawiona w bok, więc koniecznie S10.
BTW - sprawdź jak podajesz zdarzenia do zwrotnic, bo się zwrotniki nie obracają....
10. Zatrzymaj gdzieś tego sputnika z osobowym, bo wyskakuje nulltrack...

Na razie tyle, bo dojechałem do "p.doglałęź" i musiałem chwilowo skończyć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej