Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Krewetkowo by bohunIC
bohunIC:
jak to sie mówi? na ostatnią chwilę!!!
http://bohunskie.w.interia.pl/krewetkowo/krewetkowo_1.2_alpha.rar
Jaco:
Przejechałem się trasą "krewetkowo_1.2_alpha" i o to moje główne uwagi:
po pierwsze trasa bardzo fajna i ciekawa, ale są niestety niezłe "kwiatki", które bardzo psują całość...
Z tych najważniejszych (jechałem EU07-424):
- wjazd do Homarowa Głównego na sygnał S12, gdzie w peronach stoi skład, który mam zabrać - nielogiczne...
- Homarów Tartak: brak wskaźnika W15, bo przecież semafor jest z lewej
- złe zastosowanie W16: przed stacjami się tego nie ustawia!
- wskaźnik W9 ma się nijak, bo nie wiadomo do czego mamy się ograniczać - nieznana jest V szlakowa
- idąc dalej brak W8 i W27
- W6a są za blisko przejazdów
- wjazd do Krewetkowa Gł. jest na S11, a w peronach mamy S1!
Jeśli autor poprawi tego typu błędy to trasa na pewno zyska na realności i bedzie bardzo atrakcyjna.
Bartek:
Wykonanie trasy dosyć chaotyczne np. lokomotywa ma oznaczenie EU07-399 a tekstura jest od EU07-424. Błędy z sygnalizacją wskazane wyżej. Poza tym pojechałem siódemką do Homarowa Górnego (kolejny błąd: czemu ET21 wjeżdża na świetle manewrowym?), podczepiłem wagony, jadę do Homarowa i tuż przed wjazdem w perony jakaś niewidzialna siła zatrzymała mi loka z prędkości ok. 30 km/h w ułamku sekundy. Próba ruszenia nic nie daje, skład chce jechać, ale jakby walił w niewidzialny mur. Wszystko się kończy najechaniem wagonów w lokomotywę i "EU07-399 at null track" :(
oko:
Mi po podczepieniu wagonów semafor sie nie zmienia tylko ciągle mam czerwony:/ w sceneri z EU07.
bohunIC:
witam!
prosze panstwa chcialbym zauwazyc ze to moja pierwsza sceneria jaka zrobilem wiec prosze o wyrozumialosc! pozatym nastepna jaka zrobie bedzie juz dopracowana na tip top! od czegos czlowiek musi zaczac prawda? :) dzieki i pozdrawiam z usa see ya
Nawigacja
Idź do wersji pełnej