Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
SU45 - uszkodzenie lokomotywy
Tomnord15:
Ja miałem tak na najnowszym exe że jechałem SP45 na Całkowo V2. Temperatura obiegu głównego doszła do 95 stopni przy w miarę spokojnej jeździe i zapaliła się wcześniej lampka uszkodzenia lokomotywy. Silnik nie zgasł . Dzisiaj przetestuje jeszcze raz ta sama scenerię i skład przy bardziej forsownej jeździe że szczególnym zwróceniem uwagi na zachowanie się wskaźników temperatury. Na wcześniejszych exe silnik gasł i nie dało się go już uruchomić .
tmj:
Do testow upewnij sie prosze, ze sa przeprowadzane nie tylko na aktualnej wersji exe, ale rowniez paczki (18.06) tak, by nie bylo klopotu z nieaktualnymi plikami .fiz
EP08_015:
Ja wlasnie zagotowalem gagarina. temp wody ponad 120st. Moim zdaniem chlodzenie za licho dziala podczas jazdy biorac pod uwage ped piwietrza i wiatraki na dachu. To czekanie az temp opadnie do 60 jest masakryczne. Exe z paczki wygasilo silnik w czasie jazdy a podobno mialo tego nie byc. Temp opadla do 64 st i dalej silnika sie nie odpali, za chwile zejdzie powietrze z pneumatyki. Loki sie za szybko grzeja i przy tym za wolno rozpedzaja.
youBy:
A przetwornicę miałeś włączoną?
EP08_015:
Mialem. Napewno mialem, wlaczam ja odruchowo z pezyzwyczajenia. Nawet lampa sufitowa jasniej swieci jak sie ja wlacza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej