Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EP09 (104E)
wasyl:
Witam!!!
Coś w tym jest co piszecie a w szczególności co pisze Mateu. Każda trasa ma swój klimat i każdy lubi co innego. Jak dla mnie, każdy kto napiszę trasę do Maszyny jest mistrzem, bo wiem jakie trudności sprawia pisanie a w szczególności testowanie.
Moja odpowiedź powinna zakończyć część OT - teraz skupmy się na EP09 ;).
Mutopompka:
A co do loka EP09.
Jak już wcześniej widziałem screeny inniejsze niż te, co podałeś proponowałbym:
1. Uruchomić światło prawe (bo nie działa)
2. Pantograf połówkowy w położeniu "normalnym" nie dochodzi do trakcji (i jest tylko 1)
3. W kabinie B w ogóle światła nie działają.
A co do samego wyglądu -> jest OK, a kabinka prześliczna, tylko nie ma się gdzie bujnąć (Traska Wasyla za mała :( ).
PS. EP08: czemu Ty ze Speedem masz decydować, kiedy wyjdzie lok? Czyżbyś współpracował ze Speedem w powstawaniu loka?
PS2. Niezła traska w tych screenach... Czyżby to był fragment Twojej traski Grudy - Karolino???
PS3. Odezwij się czasem, bo ciężko Ciebie namierzyć na Skype i GG. Czyżbyś był tak jak Jaras -> zakochany? :D A może sesja ściga?
jaras:
Cześć.
Widzę, @ Speed, że zdecydowałeś się oddać do użytku loka EP09 ;-). A mówiłeś coś, żeby się poprzekomarzać z @ Bartem o jego siódemki ;-). Ale OK, ja już nic nie mówię, bo już dawno widziałem te wszystkie screeny i prawie uczestniczyłem w tworzeniu tej kabinki (np. zdjęcie haslera sam znalazłem w sieci - @ Speed, to ten sam, czy nie?) - jednym słowem: robota wspaniała! Git, @ Speed ;-). Mniodzio ;-). Jak mówiłem już wiele razy: chylę nisko czoła. ;-)
No, @ jaras na razie do lipca ma trochę czasu, mimo, że na Skype wciąż siedzi ze swoją Ukochaną. Potem już czasu nie budziet, bo Ukochana przyjeżdża na miesiąc do @ jarasa ;-). A potem @ jaras wraz ze swą Ukochaną pojadą (na urlop) do Warszawy, poznać Rodziców Ukochanej @ jarasa. Wtedy też czasa niet ;-).
A jak na razie tworzę dalej swą dokumentację. To i Tm kształtowe już są - co prawda skrypty mi coś jeszcze szwankują, ale już prawie gotowe. No i tylko porobić opisy i będzie goocio ;-). W stopce adres dokumentacji do ściągnięcia, jak zwykle.
No, i ja sorry, za oftopik - wybaczcie chłopaki - nie rzucajcie kamieniami. ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie.
|andy|:
Hasler z kabiny A http://members.lycos.co.uk/andyeu2/hasler.jpg może się przyda.
piotrek-:
no, zapowiada się ciekawie, jednak na tych screenach bardzo mało widać i niewiadomo co z trego wyjdzie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej