Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EP09 (104E)
mar07:
Na podstawie tych dwóch screenów za wiele nie można jeaszcze powiedzieć, ale kabina wygląda na jedną z najlepiej wykonanych wśród dotychczasowych. Gratulacje ! Oby tylko projekt udało się doprowadzić do końca.
Pzy okazji mam pytania:
Czy fizyka będzie oryginalna z EP09 ?
Czy będzie też w niej dostępny hamulec ED ?
Speed:
Fizyka narazie bedzie taka jaka jest czyli z modelu OlO, potem sie pomysli zeby cos ewentualnie poprawic lub usprawnic.
Hamulec ED juz dziala bo jest to gwarantowane z samego EXE symka.
tommik:
--- Cytat: "EP08_015" ---Wasyl albo do swojej trasy moczniki przedłuż tory i daj na 160 v max. Jakieś 100km wystarczy :)
--- Koniec cytatu ---
Właśnie robię trasę z vmax 160, całość ma ok. 90 km, a odcinek z vmax ok. 60 km, jednak Wasyl to mistrz wśród trasopisarzy.
pkp.:
No jestem pod wrażeniem kabina super.
P.S jak tam ci idzie trasa z pulpitem kostkowym?
uetam:
--- Cytat: "tommik" ---
--- Cytat: "EP08_015" ---Wasyl albo do swojej trasy moczniki przedłuż tory i daj na 160 v max. Jakieś 100km wystarczy :)
--- Koniec cytatu ---
Właśnie robię trasę z vmax 160, całość ma ok. 90 km, a odcinek z vmax ok. 60 km, jednak Wasyl to mistrz wśród trasopisarzy.
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie, to wasyl robi znakomite traski, po ktorych wspaniale sie jezdzi, ale chyba tytul mistrza musi przypasc Slimsonowi za Calkowo ktore naprawde jest boskie :-) Mozna jezdzic, i jezdzic, i jezdzic :-)
Ale robimy OT :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej