Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Zabrzegi

<< < (2/7) > >>

Quark-t:

--- Cytat: "KURS90" ---(...)Ze spadkami i wzniesieniami mam tylko ten problem, że delaunday nie obejmuje torów i jak nie będzie tor biegł wzdłóż x lub y, to w którymś miejscu tory zawisną w powietrzu.
--- Koniec cytatu ---

Zrób nasyp pod torami i teren na płasko. U mnie w trasie wiem jak kombinowałem, żeby się tern zgadzał ze zjazdami, potem wpadłem na to, że przecież jest nasyp.

--- Cytat: "KURS90" ---(...)wstawiłem też semafory na trasie Jelitkowo i w Nowym Sadzie przerobiłem sieć trakcyjną, ale nie miałem zgody autora i nie wiem czy to można dodoać do download
--- Koniec cytatu ---

IMHO możesz podesłać to do downloadu - zaznaczając, że jest to Twoja modyfikacja trasy takiej i takiej zrobionej przez tego i tego. Na tym polega cały urok tego projektu, że wszystko dla wszystkich.

uetam:
Uzywaj roznych tekstur podsypki (TpD1.tex, TpB-old1.tex itp) To naprawde urozmaica scenerie...  No i zrob dobrze semaforki, wskazniki etc :-)

slimson:

--- Cytat: "Mateu" ---Uzywaj roznych tekstur podsypki (TpD1.tex, TpB-old1.tex itp) To naprawde urozmaica scenerie...  No i zrob dobrze semaforki, wskazniki etc :-)
--- Koniec cytatu ---

Oj lepiej sie postaraj bo jak on sie do czegos przyczepi to nie daruje :P

Trasa zapowiada sie naprawde niezle. Niestety nic wiecej nie moge powiedziec z 3 screenow wiec czekamy na wiecej zeby zaczac wychwalac :)

Kolejarz:
Wygląda interesująco. Aby tak dalej

KowiEU:
Faktycznie wygląda interesująco, tylko obyś ten projekt pociagnął do końca.Oprócz wyżej wymienionych różnych textur podsypek pod tory mógłbyś podwiesić pod trakcją(jak będzie)wskaźniki We bo to bardzo urozmaica jazde...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej