Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[Nebula] nastawnik

<< < (4/5) > >>

kruger:

--- Cytat: "Radek87" ---Jeśli myszka będzie używana do różnych rzeczy, to w jaki sposób będziemy poruszać "głową"?
--- Koniec cytatu ---

Sluszne pytanie. Chyba ze glowa bedzie zafixowana albo jakies inne klawisze :> chociaz i jest wyjscie z tej sytuacji (vide wspomniany wczesniej trainz): wcisniety przycisk myszy na 'neutralnym' polu, czyli tam gdzie nie ma zadnego przelacznika/wajchy, oraz ruszanie mysza wraz ze wcisnietym przyciskiem.

Quark-t:
Obecnie jest to rozwiązane tak jak powiedział @kruger - wciskasz scrolla i głowa lata w każdą stronę :D do tego END i można czytać Rozkas pisemny "O" nr 230 :D

Grand:
Ja mam nadzieje ze jednak klawiatura bedzie nadal uzywana, nie wyobrazam sobie sterowania wszystkim myszka. Wszystko wtedy bedzie takie sztuczne :/ Klawiatura jest najlepsza do tego.

kruger:

--- Cytat: "Grand" ---Ja mam nadzieje ze jednak klawiatura bedzie nadal uzywana, nie wyobrazam sobie sterowania wszystkim myszka. Wszystko wtedy bedzie takie sztuczne :/ Klawiatura jest najlepsza do tego.
--- Koniec cytatu ---

To oczywiste, sterowanie mysza byloby jako dodatek.

Quark-t:
@Grand - nie bój się, mysza jest jakby równoległym interfejsem. Klawiatura pozostaje uzyteczna tak jak była. Osobiście zdecydowanie wolę bardziej prowadzić loka mając ręce na klawiaturze niż na myszy. Ona tylko do ruszania głową się nadaje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej