Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria "Góry"

<< < (14/30) > >>

firleju:
Kiedyś w końcu zrobię te wielokrotne eventy w torach ;)

JAN21:
Ahoj!
Jako, iż nie wszyscy mają Facebooka, lub nie obserwują mojej strony, na której to co parę dni pokazuje nowości. Więc wrzucam tutaj większość screenów ze strony, oraz standardowo mam pytanie.

Rozkład się przewija, semafory działają, AI ładnie się zatrzymuje przy W4, tylko jest pewien problem z W27. Ustawia on szlakową 80km/h, ale tylko na torze do którego jest przypisany. Za nim, gdy niema przypisanego rozkładu AI znowu rozpędza się do V max loka. Czy trzeba ustawiać ręcznie velocity dla każdego toru na całym odcinku?

I przy okazji zapraszam wszystkich na moją stronę https://www.facebook.com/gorymaszyna/

Sayonara

Edit: Mały błąd w mapce już poprawiony
Edit2: Jeszcze jedno, czy da się coś zrobić aby drzwi w wagonach otwierały się automatycznie po starcie scenerii?

Stele:
Masz podany czas przyjazdu do stacji początkowej? Może być równy czasowi odjazdu.
Z w27 nie wiem o co chodzi. Masz szlakową na ekranie diagnostycznym podaną. Jakie wartości przyjmuje i kiedy się zmienia? Nie wiem czy gdzieś to było szerzej stosowane, więc może być babol w exe nieznaleziony.

JAN21:
W rozkładzie jest godzina przyjazdu jako 10:30 czyli godzina początkowa.

A z W27 to wygląda to tak jak w załącznikach

Stele:
F3 za pokaż. Albo zobacz w które pole to 80 wskoczy. Chyba VRd nas interesuje, jak dobrze rozszyfrowuję skróty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej