Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MD Zajączkowo
Dróżnik Wiór:
@ MR6: nie mam innych zdjęć SP45, jak byłem w Kościerzynie ostatnio, to jeszcze nie tworzyłem tu, więc zdjęcia jakie mam są bezużyteczne.
Poprawi się na ZNTK Lubań, bez tego Śl. Po prostu nie miałem zdjęcia tego fragmentu lokomotywy w takiej jakości, by to dobrze odczytać.
Te tekstury są tylko przebarwiane z innej. Sprawienie, by pojazd wyglądał jak po dłuższej służbie pewnie zajmie trochę czasu. 375 zostawiłbym, bo oddawać ma ją w stanie świeżo z fabryki. Pytanie do znawców - jeśli ona jest dopiero co po wyjeździe z fabryki, to nie może mieć daty rewizji. W tym miejscu będzie mieć coś napisane? Na materiale źródłowym nie było tam nic.
MR6:
Dokładnie, nie ma wtedy tam daty rewizji. Tak jak 424 nie miała http://rail.phototrans.eu//images/photos/big/26/35814.jpg
Dróżnik Wiór:
Mała aktualizacja w temacie ET21. Po prostu miałem mniej czasu na tworzenie, przez co milczałem trochę. Mogę już pokazać ET21-261 już z dorobionymi zaciekami, efekt prac osiągnięty na 90% dla tego wozu.
Dróżnik Wiór:
Czas na kolejny z zapowiedzianych ET21. Tym razem 375. Jeszcze wygląda trochę za czysto, choć ten akurat z założenia na zapracowanego wyglądać nie będzie. Dostanie znacznie mniej śladów przejechanych kilometrów, ma być w stanie prawie po dostawie. Oryginalnie maszyna była pozbawiona zgarniacza.
Prawidłowo powinna mieć też trzecie czerwone światło w górnym reflektorze. Model nie obsługuje jego działania, mam pytanie, czy pomimo to umieścić tam to brakujące światło.
Paweł Andrzej Nowinowski:
Według mnie można je tam umieścić, jeśli były trzy czerwone jak na niektórych siódemkach było. Ale jeśli dwa czerwone, jedno do góry i jedno po prawej (patrząc z kabiny) to zostawić tak jak jest, ewentualnie zrobić jak w EU05 bo ona akurat ma to tak zrobione w symku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej