Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kolejny staroć
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "EP08_015" ---Pozatym od czego jest fotoszop?
--- Koniec cytatu ---
A co to jest fotoszop?
Co do tematu i tekstu[/u]r to wiadomo że wszystko da się zrobić ale najlepsze są ze zdjęcia, jak dla mnie nieciekawy byłbym model z dorobionym ręczonie czołem i znając Oliego dla niego też nie :D Kolejna sprawa że sam model nieoteksturowany to jest zaledwie z 20% calości, Najważniejsze jest mapowanie, które bez dobrego kompletu dobrej jakości fotek niema co nam zaoferować. Więc albo będa całościowe fotki na tekstu[/u]re albo wogóle niema sensu się brać za model :D
EP08_015:
To trza manewrówką podjechać i ten sklad od EU20 odczepić i odjechac by czolo mozna bylo focic :P A tak powaznie mam jakąś fotke samego czola
wiedz mysle ze do EU20 wystarczy tylko bok cały ofocić. Czolo EU04 i EU20 jest jednakowe z tą różnicą że czoło EU04 ma gniazdo sterowania wielokrotnego na czołownicy a EU20 nie. Są sposoby spoko ale niema ludzi którzy by mieli chęci na pomoc w robieniu zdjęć :(
TruckeR:
Bardzo możliwe, zę przybędzie trochę zdjęć, bo rozmawiałem troszkę z tatą na temat skanerów, cyfrówek itd, i wykazał spore zainteresowanie, co oznacza, zę moze stanę się posiadaczem skaneru, czy cyfrówki, bo mieszkam w Krakowie i aż szkoda nie wykorzysztać okazji zrobienia zdjęć EP02, EP03 czy EU05 ;(
EP08_015:
Skoro jestes z południa to zahacz o jaworzyne sląską i skoczysz po EU04.
youBy:
--- Cytat: "EP08_015" ---Są sposoby spoko ale niema ludzi którzy by mieli chęci na pomoc w robieniu zdjęć :(
--- Koniec cytatu ---
to się zgłasza ludź który ma chęci, ale nie ma możliwości pomóc :(. W Bolesławcu to same kible i sódemki jeżdżą, a rodzice nie pożyczą cyfraka na wakacje :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej