Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kolejny staroć
CT:
Witam, i znow przypominam sie ze swoim brzydkim, starym i juz nie istniejacym taborem ;) Tym razem jest to loczek manewrowy EL204 wyprodukowany w niesamowice duzym nakladzie bo aż czterech sztuk. Elektryk bedzie dostepny (chyba ) wraz z szykowana paczką całościowa.
http://members.lycos.co.uk/schmeling/render_el204.jpg
pkp.:
ładny
oko:
hehehe ładny tylko nigdy nie słyszałem o takim za młody jestem;p;p;p taty spytam bo pewnie miał z nim doczynienia.Ładny,ładny .............;p
Jaco:
--- Cytat: "oko" ---hehehe ładny tylko nigdy nie słyszałem o takim za młody jestem;p;p;p taty spytam bo pewnie miał z nim doczynienia.Ładny,ładny .............;p
--- Koniec cytatu ---
EL200 pracowały wyłącznie w Warszawskim Węźle Kolejowym, a powstały w 1937 w Cegielskim w Poznaniu wg własnych projektów tej fabryki. Aparatura elektryczna pochodziła z English Electric. EL200 była uważana za "typ lekki" w odróżnieniu od EL100 (EL100 77 t, Vmax 100, moc ciągła 1352 kW; EL200 62,3 t, Vmax 100, moc ciągła 432 kW).
EL203 przetrwała wojnę i pracowała do 1944, a jej szczątki na Grochowie były do lat 50. Po 1957 poszła na złom. Lokomotywy EL200 miały sterowanie ukrotnione, a jedna z nich (EL204) nawet kocioł parowy.
EU07-457:
--- Cytat: "Oli_EU" ---Witam, i znow przypominam sie ze swoim brzydkim, starym i juz nie istniejacym taborem ;) Tym razem jest to loczek manewrowy EL204 wyprodukowany w niesamowice duzym nakladzie bo aż czterech sztuk. Elektryk bedzie dostepny (chyba ) wraz z szykowana paczką całościowa.
--- Koniec cytatu ---
Pojazd bardzo ładnie prezentuje się zewnętrznie. A jak z charakterystyką do niego? Czy będzie ona na bazie któregoś z istniejących już w symulatorze elektrowozów?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej