Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kolejny staroć
EU05:
Gratuluję! Piękna maszynka, piękny model. Cieszę się, że dążysz do propagowania w symulatorze maszyn, które były poprzednikami siódemek.
kruger:
--- Cytat: "EU05" ---Cieszę się, że dążysz do propagowania w symulatorze maszyn, które były poprzednikami siódemek.
--- Koniec cytatu ---
No nie tak bardzo. Praktycznie poza krajem pochodzenia elementow niewiele je laczy z anglikami (no, oporowy uklad sterowania i sterowanie ukrotnione:P). Rownie dobrze mozna powiedziec ze EL200 jak i EL100 sa poprzednikami wszystkich polskich e-lokow. Tak btw, owe EL200 powstaly z wyposazenia do owczesnych kibli, a nie stricte lokomotywowego wyposazenia, tyle ze pudlo zostalo wykonane we wlasnym zakresie.
PS. Oczywiscie model sliczny. Moje gratulacje.
EU05:
Chodziło mi o to, że na polskich stalowych szlakach przed siódemkami jeździły właśnie takie lokomotywy - nieprawdaż?
kruger:
--- Cytat: "EU05" ---Chodziło mi o to, że na polskich stalowych szlakach przed siódemkami jeździły właśnie takie lokomotywy - nieprawdaż?
--- Koniec cytatu ---
Prawdaz :> i nie tylko takie, ale takze i inne z przedzialu 01-06 (w tym 20). Chociaz w sumie symulator ten zaczynal od siodemki, ktora jest chyba 'liderka' na tym forum, wiec byc moze niepotrzebnie sie czepiam:>
gruha_EU:
Fajnie fajnie że będą jakieś zabytki ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej