Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kolejny staroć

<< < (3/7) > >>

EU05:
Gratuluję! Piękna maszynka, piękny model. Cieszę się, że dążysz do propagowania w symulatorze maszyn, które były poprzednikami siódemek.

kruger:

--- Cytat: "EU05" ---Cieszę się, że dążysz do propagowania w symulatorze maszyn, które były poprzednikami siódemek.
--- Koniec cytatu ---

No nie tak bardzo. Praktycznie poza krajem pochodzenia elementow niewiele je laczy z anglikami (no, oporowy uklad sterowania i sterowanie ukrotnione:P). Rownie dobrze mozna powiedziec ze EL200 jak i EL100 sa poprzednikami wszystkich polskich e-lokow. Tak btw, owe EL200 powstaly z wyposazenia do owczesnych kibli, a nie stricte lokomotywowego wyposazenia, tyle ze pudlo zostalo wykonane we wlasnym zakresie.

PS. Oczywiscie model sliczny. Moje gratulacje.

EU05:
Chodziło mi o to, że na polskich stalowych szlakach przed siódemkami jeździły właśnie takie lokomotywy - nieprawdaż?

kruger:

--- Cytat: "EU05" ---Chodziło mi o to, że na polskich stalowych szlakach przed siódemkami jeździły właśnie takie lokomotywy - nieprawdaż?
--- Koniec cytatu ---

Prawdaz :> i nie tylko takie, ale takze i inne z przedzialu 01-06 (w tym 20). Chociaz w sumie symulator ten zaczynal od siodemki, ktora jest chyba 'liderka' na tym forum, wiec byc moze niepotrzebnie sie czepiam:>

gruha_EU:
Fajnie fajnie że będą jakieś zabytki ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej