Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Oliwkowy wagon 2 kl.
Krzysiek626:
We wnetrzu przedzialu numery siedzen chyba zbyt duze, przy czym na jednej scianie sa lustrzanym odbiciem, nieczytelne. Chyba tez dach powinien byc ciemniejszy, @Mr6 zna taka stronke z fotami taboru z tamtych lat, moze tam bedzie jakas wskazowka co do barw.
Rudzik:
Przebicia zielonego malowania, kłują w oczy strasznie drzwi przejściowe od zewnątrz, jajowate końcówki, z tego co widziałem w wątku ze screenami jest końcówka na suficie przejścia międzywagonowego.
M79r:
Oliwkowa jedynka AWXZ z otwartymi drzwiami przedziałowymi i otwartym oknem (jedno okno)
Oliwkowa dwójka BWXZ z zasłoniętą zasłonką.
W galerii screenów nie można wstawiać screenów nieopublikowanych dodatków (nawet swoich).
Matek123
M79r:
Wagon już jest przemalowany, połatana i zaszpachlowana rdza - w pudle wagonu były dziury patrząc od środka.
Uzupełnione uszczelki, obniżone okna i drzwi , drzwi przejściowe ( między wagonowe ) są zmienione nieco, materiał na siedzeniach też i inne poprawki. Zdaję sobie sprawę , że do poprawki pewnie coś się znajdzie. Mam problem z widokiem z przedziału na korytarz, patrząc tam gdzie kończy się szyba a zaczyna rama okna, gdyż prześwituje mi tam to co jest na zewnątrz wagonu ( screen ) .
Tak tego nie widać, ale jadąc w wagonie jako pasażer, rama mieni się tym co jest za oknem.
Piotr93:
Prześwituje ci wnętrze, bo pewnie używasz starego exe. Użyj jakiegoś nowszego z wątku @tmj i będzie po problemie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej