Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Jedziemy na Czechy czyli modele w wykonaniu CD

<< < (5/6) > >>

ST44-003:
Odkop stulecia. Uruchomiłem w końcu scenerię na paczce 20.09. Jest trochę bugów, np. nakładanie się modeli wskaźników czy też brak kozłów oporowych oraz niektórych semaforów.
W załączeniu wrzucam "errors.txt".

pawelek2011:
Witam, przepraszam że piszę ale też się tym zainteresowałem i ściągnąłem tą scenerie do najnowszej paczki i uruchamia się, tylko jest taki problem, że nie ma nic. Ani torów, ani terenu, jest jak ja to mówię "koniec świata". Errors w załączniku. Pamiętajcie: Zawsze zgadzam się na usuwanie postów.

Jeśli uznajecie to za nabijanie postów to na Bocznicę z tym.

Pozdrawiam!

matek123:
Trzeba popatrzeć, bo kozioł którego brakuje @ST44-003 jest, tylko jest namieszane albo we wpisach, albo w inc.

gg:

--- Cytuj ---...ściągnąłem tą scenerie do najnowszej paczki i uruchamia się, tylko jest taki problem, że nie ma nic.
--- Koniec cytatu ---
Też tak mam. Co ciekawsze include odnoszą się do istniejących plików...

ST44-003:
Mam to uporządkowane i poprawione jako uruchamiająca się paczka z działającymi Evetnami.
Chciałbym, aby praca @Ryśka nie poszła na zmarnowanie, bo widać w tym duży potencjał zarówno sieci jak i semaforów. Są bardzo realistycznie odwzorowane.
Tutaj macie link do wersji działającej, proszę sobie tylko podmienić skład.

https://eu07.pl/userfiles/4091/test-cd-dzia%C5%82aj%C4%85ca-pc20.09.rar

Niestety ja nie bardzo dysponuję czasem na poprawki ani na sprawdzenie każdego modelu z osobna. Fajnie by było, gdyby elementy które zrobił @Rysiek trafiły do nodebank`u.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej