Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe - zmiany w stosie graficznym i dźwiękowym

<< < (743/765) > >>

Skiv:
Być może zadam takie gupie pytanie, ale co tam. Posiadam klawierke G512 jak i gryzonia G502. Oba obsługują LightSynca od Logitecha. Stąd pytanie, czy istniała by możliwość "podpięcia" jakoś SzaMyny pod tegoż Lightsynca? Np. przy Czuwalu mrygającym, mrugałaby cała klawierka, bądź np blok numeryczny etc.

Stele:
No jest sdk do tego w cpp wraz z dokumentacją z tego co widzę. Źródełka maszyny na gicie masz. Kodzisz wyprowadzenie lampek kabinowych na api ledów, wysyłasz pull requesta i masz w masterze. ;) Potencjalnemu jeleniowi co to okodzi za Ciebie, musiałbyś pierwej sprezentować sprzęt i go przekonać, że migające klawisze są fajne i warte dopinania kolejnych libek.

Przy impulsowym pokrętle oświetlenia składu, powracającym do pozycji neutralnej, pomocnik nakazuje załączyć oświetlenie, gdy tylko puści się guzik, choć to jest już wysterowane i się świeci.

Turbokibel:
Na najnowszym exe w ogóle nie chcą wsiadać pasażerowie, nie pojawia się napis w pomocniku "wymiana pasażerska".

Stele:
Na TD miałem taką sytuację, co mnie mocno zdziwiło, ale na stacji2 wsiedli, to uznałem to za strasznego pecha.

Turbokibel:
Przy składach osobowych pomocnik mówi nam, żebyśmy wyłączyli ogrzewanie... Nastawa P jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej