Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 414

<< < (2/12) > >>

Kubcio58:
Mam jeszcze jedną prośbę. Obecnie wykonanie stacji Kostrzyn przerasta moje możliwości. Innymi słowy: nie chcę się brać za coś, w czym nie czuję się jak ryba w wodzie i na pewno jest ktoś, kto zrobi to lepiej. Jest jakaś osoba, która podjęłaby się wykonania tej dwupoziomowej stacji? Ewentualnie mogę podrzucić zdjęcia, ale niestety dopiero w wakacje (mieszkam na pomorzu).

Balaclava:
Ja mogę Ci narysować same tory w Rainsted wraz z profilem pionowym. Nasypy, sygnalizację już uzupełnisz sobie sam. Potem wyślę ci plik SCN i sobie w maxie połączysz z tym, co już masz.

Kubcio58:
Bardzo dziękuję za chęć współpracy. Jeżeli ma Pan chęci i ochotę podjąć się tego zadania - proszę bardzo ;-). Nie mam dużego doświadczenia w wykonywaniu skomplikowanych układów torowych, dlatego tym bardziej cieszę się, że ktoś zrobi to na pewno bardziej profesjonalnie ode mnie. Linia kolejowa ze stacją Kostrzyn to już będzie coś, wszakże to jeden z dwóch takich dworców w Polsce...

Balaclava:
Nie ma problemu. Wiesz może jakie są tam promienie rozjazdów? Niestety ortofotomapy są bardzo niewyraźne. Chcesz też sieć trakcyjną do kompletu?

P.S. Nie musisz się do mnie zwracać per "Pan" - wystarczy "Krzysiu" :)

Kubcio58:
Cóż, jak dają to biorę :-D. Jak już mówimy o sieci trakcyjnej, to tak notabene dobrze byłoby, gdyby "maciusiowy" poradnik został uzupełniony o dział dot. układania sieci trakcyjnej, bo o tym nie ma ani słowa. Poza tym wielki szacun dla autora tego poradnika. Sam już z niego nie za bardzo korzystam, ale na początku był baaaardzo pomocny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej