Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 414
pozdze:
No dobrze. Odłóżmy moją propozycje na jakiś czas. Myslałem że, jakieś bezdrucie jest do dokończenia. "Nadodrzankę" to ja mam swoja na tapecie.
malacz91:
--- Cytat: Maciek Kolejarz w 19 Lutego 2021, 20:21:37 ---Sprawdzę czy dam radę coś z tego wyskrobać, może jak ogarnę temat to uda mi się to wydać do końca roku :)
--- Koniec cytatu ---
@Maciek Kolejarz. A pomijając Nadodrzankę, którą w sumie nieraz jeździłem do szkoły (Kostrzyn-Zielona Góra), dasz radę coś wyskrobać z samej linii 414? :) Można ewentualnie podejrzeć te scmy? Nie znam się na edycji, ale bym chętnie zobaczył jak to wygląda.
Stele:
Na południe od Kostrzyna nie powstało nic.
malacz91:
Akurat na południe od Kostrzyna mnie mniej interesuje. Bardziej ta od Kostrzyna na wschód - do Gorzowa Wielkopolskiego. :) Malownicza jednotorówka - kiedyś :)
PS, odezwał się do mnie Kubcio58, z racji braku czasu nie mógł pracować nad linią, ale nie wyklucza że w przeciągu kilku miesięcy do niej wróci. Zadeklarowałem się pomóc, postaram się ogarnąć tajniki pracy nad edytorami. Porobię też jakieś zdjęcia z pozostałości z tej linii tj. dworzec w Krzeszycach, wiadukty, mosty, przejazdy. :)
Pozdrawiam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej