Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 414
RoboBatman:
--- Cytat: Kubcio58 w 27 Maja 2017, 10:40:42 ---Tak w ogóle to jak myślicie: uprościć nieco układy torowe na stacjach Słońsk, Krzeszyce i Rudnica czy je wiernie odwzorować?
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem bardziej ZA realnym odwzorowaniem. Ale to już zależy od twoich umiejętności tworzenia scenerii i czy tak jak jak pisze @Krzysiek626, czy będzie Ci się chciało dalej trzymać projekt w produkcji. A co do podkładów - ja osobiście dałbym podkłady drewniane - bo zapewne większość linii kolejowych w ówczesnych czasach-miała podkłady drewniane.
Stele:
Bardzo dobry pomysł z mapowaniem okolic toru droga/przejściówką ziemia-trawa. Fajnie to wygląda, przynajmniej na screenie.
Kubcio58:
Dobra, to układy torowe będą bez żadnych uproszczeń, a później zajmę się podmianą podsypki na nieco starszą i podkłady drewniane, skoro wszyscy tak chcą :-).
kolejarzostbahn:
--- Cytat: Kubcio58 w 27 Maja 2017, 10:40:42 ---Jeżeli tak, to trzeba byłoby zmieniać kierunek jazdy na stacji Rudnica.
Układ torowy stacji Rudnica:
--- Koniec cytatu ---
Układ torowy stacji Rudnica został przebudowany w sposób ze wybudowano tor lącznicowy umożliwiający jazdę z Kostrzyna do Gorzowa i odwrotnie bez wjazdu na stację Rudnica. Na łącznicy powstał peron wraz z malutkim budynkiem dworcowym który stoi do dziś (posesja prywatna).
Kubcio58:
Ach, rzeczywiście, też o tym przed chwilą przeczytałem. Ta stacja kolejowa nazywa się Rudnica Mały Dworzec. Zmylił mnie autor bloga.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej