Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Maszynowy Warsztat
RoboBatman:
--- Cytat: DieselPower w 27 Sierpnia 2017, 19:41:52 ---Same wagony są dość charakterystyczne i łatwe do rozpoznania.
--- Koniec cytatu ---
Skoro mówisz że łatwe do rozpoznania. Pytam czysto informacyjnie bo nie jestem szpecem od wagonów (może kiedyś uda mi się trafić 445W tobie na foty) : to czym się różni 445W na przykład od takiego powszechnego 408W albo 430W? Z góry Dziękuję za odpowiedź.
PS. @Sawi - Dziękuję za sprostowanie mnie.
Sawi:
Nie ma wagonu 418W jak już to 408.
youBy:
Ostatnie boczne płaty poszycia są wzmocnione żebrami poziomymi, a nie pionowymi. Do tego jest wyposażony w urządzenia ważące (nie ma nastawiacza próżny-ładowny) i jest wyposażony we wstawki typu K.
Siecool:
Z tego co pamiętam i widzę na screenie wagon jest w pełni zgodny z TSI, a więc najprościej go będzie rozpoznać po oznaczeniu TEN w numerze. Chyba nie mamy innych węglarek (poza FPL), które są oznaczane w ten sposób.
DieselPower:
Przygotowałem małe demo technologiczne, żeby pokazać, że takie rzeczy też są możliwe. Dla pokazania przygotowałem model zrobiony na szybko. Wiem, że jest beznadziejny, ale chodzi mi tylko o ideę.
Do wymodelowania odbłyśnika i końcówki przydałyby się porządne zdjęcia oraz wymiary, do tego można dorzucić szybkę i żarówkę. Z pewnością będzie to lepiej wyglądało od płaskiej tekstury. Sam wykorzystam to w jednym z moich projektów.
Z materiałów wystarczy zdjęcie od przodu, dwa pod kątem z obu stron (takie jak tutaj) i jedno od gorę. Do tego rysunek pokazujący jak to wygląda od środka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej