Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Maszynowy Warsztat

<< < (6/30) > >>

Sawi:
Jutro podeślę na PW te maxy.

DieselPower:
Tak się aktualnie prezentuje mój 445W. Najpierw wszystko oteksturuję, potem naniosę poprawki do tekstury, na końcu zajmę się prawidłowym działaniem sprzęgów i zderzaków.

@Sawi cały czas czekam na tarcze SKP od Traxxa.

Sawi:
Co do tarcz to nic nie napisałeś, że cię interesują, dlatego nie wysłałem. Wyślę na dniach. A co do moda spocika, to jest trochę więcej roboty niż na to wyglądało, bo jak zwykle wszystko wychodzi w praniu jak to bywa w życiu.

DieselPower:
Kontynuujemy projekt 445W_v1.

Do zrobienia zostało dodanie haków, wężyków, sprawdzenie zderzaków i zrobienie miniaturek.
Jedynie mam problem z cieniem pod wagonem, w maxie wszystko jest w porządku a w Maszynie jest tylko czarna plama.

Każde czoło i każdy bok ma osobno zmapowane detale, co pozwala na dokładne opracowanie całego wagonu. Ale niestety nie mam lepszych materiałów, żeby to wykorzystać. Do zrobienia boków skorzystałem ze zdjęć dobrej jakości autorstwa @Kudłatego z forum PTT, czoła to niestety improwizacja na bazie zdjęcia w słabej rozdzielczości znalezionego w sieci.

I do tego potrzebuję nowych materiałów, najlepiej żeby boki i czoła pochodziły z tego samego wagonu.
- minimum to jeden bok i jedno czoło
- jak będą dwa boki i jedno czoło to już lepiej
- najlepiej jakby trafiły się dwa boki i dwa czoła

Same wagony są dość charakterystyczne i łatwe do rozpoznania.

Kermit:
Opacity 0 dla plane z cieniem daj i powinno byc gites.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej