Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (153/177) > >>

matek123:

--- Cytat: Hubertnator23 w 27 Lipca 2022, 20:21:15 ---Ten Z1 to jest wersja bez lampy

--- Koniec cytatu ---

Nie znalazłem na paczkowych sceneriach. Na razie nie wrzucam na repo, bo patch.
Zawartość paczki wrzucić do folderu głównego symulatora.

W łatce wyszła już ta modyfikacja. Mogę ogarnąć Z1 na scn.

EP08_015:
Przejechalem wiekszosc scenariuszy pasazerskich. Nie stwierdzam u siebie bledow w dzialaniu. Sceneria wypskowana do najnowszej pc.

Scenariusz osoba_jar_poranek nie do oruchomienia. Su45 laduje sie wykolejona a w nia wbita jest sm42 468 na terenie lokomotywowni. Wywalilem te stonke i zobaczymy czy sie uruchomi bez wykolejenia. Niestety n9ieda sie uruchomic lokomotywy gdyz laduje sie juz uszkodzona. Sygnalizuje nam to juz czerwona kontrolka na dziendobry. Scenariusz nieprzejezdny.

mareczek:
Stonka do wywalenia, albo poprawa lokalizacji SU45. Defekt nie jest do końca defektem - brak odpowiedniej temperatury silnika. Trzeba załączyć podgrzewacz wody, poczekać na 40 stopni i palić maszynę.

Siecool:
Tak jak pisze mareczek - stonka jest do wywalenia, a brak temperatury jest celowy - symulujemy początek służby na zupełnie zimnej maszynie. Ten scenariusz ma kilka minut rezerwy, więc nawet przy tym podgrzewaniu powinno dać się uruchomić i wystartować składem o czasie. Podobnie jest jeszcze w niektórych innych misjach, że zaczynamy zimną lokomotywą.

EP08_015:
Wciskam shiftw i nic sie nie dzieje. Jak zalaczyc bezpiecznik pompy wody? Wogule niema dedykowanych hebli do tych funkcji. Dobra chyba znalazlem ctrlw i shift ctrl w. Ciekawi mnie to. "Polaczyc obiegi wody".

Po uruchomieniu loka scenariusz jest przejezdny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej