Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (116/177) > >>

Domi2005:
This route is becoming better and better, but I have a couple of problems:
1. How can I access the repository? No matter what username and password I enter, it doesn't let me in.
2. On several freight missions, I can't seem to release the brakes on the freight wagons so my train is stuck. This also happens on other routes but less frequently.
Other than these two issues I have, this route is quite nice and I like it.

Stele:
All repositories require betatester or higher rank to access. If you're familiar with SVN and game files, do something locally and show us a proof of your skills, to get access rights.

DieselPower:
Na repo wrzuciłem tablice do składów z bipą i 120A, które mają przypisany rozkład.

Tablice do bipy są już do pobrania z repo.

CSB83:

--- Cytat: AK2012 w 13 Grudnia 2020, 12:09:22 ---Wczoraj po raz pierwszy pojechałem po odcinku Jarkawki - Wiliś na tej trasie. Gdy symulacja uruchomiła się w Jarkawkach, zobaczyłem zrujnowaną stację i stary tor z zardzewiałymi szynami. W ogóle cały ten odcinek wygląda tak, jakby nic po nim nie jechało od jakichś 20 lat, tymczasem wnioskuję po misjach, że odbywa się tam nawet regularny ruch pasażerski. Uważam, że należałoby chociaż odrdzewić te szyny, ale fajnie byłoby też przywrócić jakąś stację do czynnego użytku.
W ogóle byłbym za tym, żeby zrobić ten odcinek jako przywrócona do ruchu linia nieczynna od lat. Nawet taka "odświeżona" tylko z tym jednym torem szlakowym trochę odnowionym, a na peronach nowe tablice z nazwą stacji, jakiś automat biletowy, może nowa gablotka z rozkładem jazdy. Do tego ewentualnie lekko podnieść prędkość tam, gdzie się da, do tych powiedzmy 70km/h i byłby ciekawy efekt, takiej linii w symulatorze chyba nie ma.
Ale jeśli ma zostać taka zaniedbana zupełnie trasa, to chociaż te szyny warto odrdzewić.

--- Koniec cytatu ---

Niech zostanie tak jak jest. Idealna sceneria dla fanów jazdy pociągiem specjalnym po linii z zawieszonym ruchem pociągów. 
Zapomniane linie kolejowe: SU42 z Bipą ;)

Preki:
No właśnie ten kawałek zarówno w oryginalnym Całkowie jak i w V2 wygląda tak, jakby się dało tam wjechać tylko od święta stonką po drewno w węglarkach czy właśnie jakiś mikolski specjal (na myśl przychodzi węzeł Bzowo-Goraj i okolice na stan obecny) a odbywa się tam ruch pasażerski z dość konkretnymi składami, nie wspominając już o bruttach na dwie, ciężkie lokomotywy towarowe, pod którymi ten tor by się raczej zdezintegrował. Ale z drugiej strony weź przerabiaj rozkłady jazdy pod nową prędkość, może nie 70 km/h (która obowiązuje od Macierzewa Jezioro do Wilisia), a 50. Mi by się nie chciało :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej