Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
M79r:
W pliku scn z danej scenerii, można ręcznie edytować sobie wg uznania. Wtedy pojawia się stale na trasie to co sie wpisze.
Siecool:
Mam już podmienione pojazdy w swojej wersji, postaram się w tym tygodniu wrzucić poprawkę.
bumer:
--- Cytat: Siecool w 30 Listopada 2020, 19:54:24 ---Mam już podmienione pojazdy w swojej wersji, postaram się w tym tygodniu wrzucić poprawkę.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze gdybyś mógł powstawiać do scenerii starsze auta, tj. Nysa 522, Zastava 1100p, Audi 80, Alfa Romeo 75-czy Fiat 126p to byłby mega klimat. Kiedyś próbowałem w plikach .scn powstawiać te autka, niestety stały w scenerii bez tekstur i nie było ich widać.
M79r:
--- Cytat: bumer w 02 Grudnia 2020, 05:18:32 ---
--- Cytat: Siecool w 30 Listopada 2020, 19:54:24 ---Mam już podmienione pojazdy w swojej wersji, postaram się w tym tygodniu wrzucić poprawkę.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze gdybyś mógł powstawiać do scenerii starsze auta, tj. Nysa 522, Zastava 1100p, Audi 80, Alfa Romeo 75-czy Fiat 126p to byłby mega klimat. Kiedyś próbowałem w plikach .scn powstawiać te autka, niestety stały w scenerii bez tekstur i nie było ich widać.
--- Koniec cytatu ---
Bumer masz na myśli coś w ten deseń ?
bumer:
Dokładnie tak a szczególnie na odcinku od Wilisia do Jarkawek jak jedziemy tą potatajką i mijamy się z szosą. Miło by zobaczyć na szosie Nyse albo malucha czy zastave. Są te samochody w MaSzynie i uważam, że one idealnie nadają się na te scenerie jak i na Kaliską. Bo obie scenerie dla mnie są najlepsze w całej MaSzynie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej