Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (59/177) > >>

P.J.:

--- Cytat: Siecool w 02 Lutego 2019, 20:34:59 ---Tzn. co i gdzie dokładnie się zakorkowało? W którym miejscu stały pociągi?

--- Koniec cytatu ---

Jeden osobowy z SU46 skończył  w peronach, drugi z SU45 czekał na wjeździe do Janiszew, a trzeci z SU46 oczekiwał na sygnał na podg Janiszew Most.
Przez to nie mogłem wyjechać z Orzechowa.
Spróbowałem po wciśnięciu "F5" oba przestawić, ale nic to nie dało...

P.J.:
Sceneria calkowo_v2_zdawczyA_wil1

Na samym końcu misji, podczas zjeżdżania na postój na torze nr 7 w Wilisiu, nie otwarła się wykolejnica. Gagar wykoleił się jeszcze dużo metrów przed nią (w trakcie zjeżdżania z toru nr 5). W załączeniu log. 

P.S.
Nie było w składzie pociągu węglarek z węglem do składu węgla w Wilisiu.

Siecool:

--- Cytat: P.J. w 03 Lutego 2019, 16:55:01 ---Jeden osobowy z SU46 skończył  w peronach, drugi z SU45 czekał na wjeździe do Janiszew, a trzeci z SU46 oczekiwał na sygnał na podg Janiszew Most.
Przez to nie mogłem wyjechać z Orzechowa.
Spróbowałem po wciśnięciu "F5" oba przestawić, ale nic to nie dało...
--- Koniec cytatu ---
Późno się tym zająłem, ale poprawiłem jeden event, który potencjalnie mógł powodować problem. Będzie w następnym uaktualnieniu. Nie pamiętasz co robił w tym czasie EN57-2040? Z loga wynika mi, że zajął odcinek izolowany na głowicy stacyjnej w Janiszewie, ale już go nie zwolnił... Właśnie to spowodowało problem. A błędem w eventach było uzależnienie zjazdu SU46 w tory postojowe od stanu głowicy stacyjnej, przez którą ten pociąg w ogóle nie przejeżdżał.

--- Cytat: P.J. w 27 Lutego 2019, 20:24:17 ---Sceneria calkowo_v2_zdawczyA_wil1

Na samym końcu misji, podczas zjeżdżania na postój na torze nr 7 w Wilisiu, nie otwarła się wykolejnica. Gagar wykoleił się jeszcze dużo metrów przed nią (w trakcie zjeżdżania z toru nr 5). W załączeniu log. 

P.S.
Nie było w składzie pociągu węglarek z węglem do składu węgla w Wilisiu.
--- Koniec cytatu ---
Masz starszą wersję scenerii, w paczce z lipca 2018 r. ten błąd z wykolejnicą został naprawiony. Tor też na tej wersji powinien być ok.

yrek150:
Witam, dzisiaj próbowałem przejechać misję PospwilA.
Po wykonaniu pełnych manewrów SU46, podięciu się do składu w peronach, na wyjazdowym mam "wieczne s1"

Nie jestem pewien czy to wina samego scenariusza, czy może nowego exe - na poprzednich było ok

Log w zalączniku

Edit: na starszym exe (gl33 z paczki 19.01) przejechane bez problemu

P.J.:

--- Cytat: Siecool w 01 Marca 2019, 21:31:27 --- Nie pamiętasz co robił w tym czasie EN57-2040?

--- Koniec cytatu ---

Niestety nie wiem.

--- Cytuj ---Masz starszą wersję scenerii, w paczce z lipca 2018 r. ten błąd z wykolejnicą został naprawiony. Tor też na tej wersji powinien być ok.
--- Koniec cytatu ---

Dzięki za info.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej