Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Stele:
Mógłbyś wywalić z paczki modele wersjonowane w PC? Ułatwi to wgrywanie. Fabryka1 różni się znacznie od repo.
W zdawczymA_jar jest ST44 ukrotniona z SM42. To ma symbolizować podwójną trakcję? Działa? Te lokomotywy się jednak znacznie różnią.
Bachus_MK:
Mam ogromną prośbę. Czy można byłoby wrzucić paczkę budynków autorstwa @krzysiuup na link ogólny? Podejrzewam, że budynki są w teście dodatków. Ja i wielu innych nie mam jeszcze do niego dostępu, a bardzo chciałbym przetestować scenerię w najnowszym wydaniu.
Pozdrawiam
Siecool:
--- Cytat: Stele w 08 Lipca 2018, 20:31:34 ---Mógłbyś wywalić z paczki modele wersjonowane w PC? Ułatwi to wgrywanie. Fabryka1 różni się znacznie od repo.
W zdawczymA_jar jest ST44 ukrotniona z SM42. To ma symbolizować podwójną trakcję? Działa? Te lokomotywy się jednak znacznie różnią.
--- Koniec cytatu ---
Jechałem jakiś czas temu i działało, natomiast było to przed zmianami w exe związanymi z liczeniem chłodzenia. Co do usunięcia wersjonowanych modeli nie ma problemu, masz tylko jakąś listę tych modeli? Ułatwiłoby mi to dostosowanie paczki, bez tego ręcznie muszę szukać, co już jest, a czego nie ma (czasami mogą być w różnych katalogach).
Stele:
--- Kod: ---models\linia61\isdr\model1.t3d
models\przemysl\fabryka1.t3d
scenery\hunter\mb-blok_010405.inc
scenery\kolejowe\biuro_placowe01.inc
scenery\lj\lok.inc
scenery\przytorowe\szafa_1.inc
scenery\przytorowe\szafa_10.inc
scenery\przytorowe\szafa_11.inc
scenery\przytorowe\szafa_2.inc
scenery\przytorowe\szafa_3.inc
scenery\przytorowe\szafa_4.inc
scenery\przytorowe\szafa_5.inc
scenery\przytorowe\szafa_6.inc
scenery\przytorowe\szafa_7.inc
scenery\przytorowe\szafa_8.inc
scenery\przytorowe\szafa_9.inc
scenery\przytorowe\szafa_duza_02.inc
scenery\przytorowe\szafa_duza_03.inc
scenery\przytorowe\szafa_mala_01.inc
scenery\stacje\buda_starosielce.inc
--- Koniec kodu ---
Z tym, że twoja fabryka jest kilkukrotnie ciężka od paczkowej. Część widziałem ma usunięte p1 jako teksturę. Nie wiem w którą stronę ma być, więc trzeba porównać i się zastanowić.
Wrzucałem na paczkę tga+t3d, więc pewnie jest sporo dds/e3d jeszcze.
Siecool:
Usunięcie (p1) jest celowe, te modele nie mają repla. Bez tej zmiany loguje się mnóstwo błędów w errors.txt, które de facto nimi nie są. Model1 ma chyba podwyższoną nieco "podłogę" ze względu na migotanie płaszczyzn, aczkolwiek można sprawdzić, czy ten efekt nadal występuje, bo sprawdzałem to wieki temu na starych exe. Resztę tych plików musiałbym sprawdzić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej