Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (6/177) > >>

mareczek:
Przyłączam się do poprzedników - sceneria miazga!

Wczoraj przejechałem misję "osoB_wil" i jedynie do czego mogę się przyczepić, że przy peronach trzeba jechać aż do wskaźnika, a np. zatrzymując się przy przejściu/zejściu w połowie długości peronu, nie zalicza zatrzymania.

EP08_015:
Krzysiu a podjedz blizej tm-ki. Ja dostalem i tak samo w sluzbie powrotnej dostalem zjazd do szopy. Nawet se wybralem gdzie chce wjechac. Dla innych info w peronach trzeba pod sam wskaznik podjezdzac bo inaczej event i odjazf sie nie wykona.

Krzysiek626:
Zaliczanie zatrzymania to bolaczka od dawna znana. Probowalem zwracac uwage, ze krotki sklad ciagnacy na czolo dlugiego peronu wyglada nierealnie i idiotycznie. To oczywiscie nie jest wina autora, ale ogolnej koncepcji dzialania W4. Wlodku, stalem przy tm21 na wyciagniecie reki. Istotna informacja dla mnie jest o ktorej godzi ie (w jakim momencie) powinnismy dostac wyjazd na tej tarczy.
ED:
Albo jest błąd, albo...
W opisie jest tarcza tm21, jednak jak podjedziemy z szopy do pierwszej tarczy, ma ona oznaczenie tm31, błąd czy ja czegoś nie widzę?

pol102:
Do tak ambitnego testowania warto korzystać z opcji multiplelogs bo wtedy nie ma możliwości przeoczenia czegoś wśród kilku przejazdów, łatwo też takie pliki porównywać :)

bumer:
  Przejechałem dzisiaj misję na pospiesznym Wiliś - Janiszew. Sceneria jest niesamowita. Tego w MaSzynie brakowało - spalinowego klimatu. Dodam jeszcze swoją sugestię. Chodzi mi o wskaźnik W 27a czyli wskaźnik zmiany prędkości. Ja bym proponował jednak zastosowanie wskaźnika na czarnym tle. Chyba bardziej by pasowały do klimatu tej scenerii. Ale to jest tylko moja sugestia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej