Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
MR6:
Również przyłączam się do pytania czy planowane są misje z lokomotywami elektrycznymi?
Krzysiek626:
Sceneria jest skonstruowana perfekcyjnie, nie potrzeba zadnych krzaczorow, jestem przeciwny dokladaniu drutow do tego co juz mamy. Ograniczenia tez mi nie przeszkadzaja. Do oblotow i wiekszych predkosci sa inne scenerie a tez nic nie stoi na przeszkodzie zrobic wlasna. Za jakies 6 lat zobaczymy efekty.
Mam problem z wyjazdem SU46-022. Nie dostaje ms2 na tm21. Miedzy czasie przyjezdza moj sklad, towarowy z beczkami i towarowy z czerwonym traxem DB. Siodemka ktora przyprowadza nasz sklad odpina sie i dojezdza na tor po prawej za nami. Mija nasza godzina odjazdu i nadap mam ms1. Drugi ale to juz drobiazg, czy przy wypychaniu skladu w perony, nie powinnismy zaczac sluzby w kabinie od strony przypietych wagonow? Nie mam pojecia czy pchanie, takze w trybie manewrowym mozemy zrobic z kabiny tylnej do kierunku ruchu.
W tej chwili nie jestem w stanie dolaczyc log.txt, jednak chcialbym wiedziec po jakim czasie powinienem dostac ms2 na tm21. Byc moze ja zle cos robie, jesli nie bedzie efektow, wieczorem dam log.txt. Reszta scenariuszy bez problemow z tym, ze z braku czasu nie wszystkie dokonczylem. Exe od @tmj 32bit.
CX MANIAK:
Witam.
Ja również uważam, że wieszanie trakcji na tak pięknej scenerii jest nonsensem. Jest tu tyle "smaczków" wokół, że jadąc mam wrażenie ogladania filmu nagranego z kabiny w realu. Brawo!
Co do manewrów w misji z pospiesznym, to umnie wszystko działało normalnie. Tm-ki wyświetlały ms2. Jedyny błąd to nie wskoczył u mnie rj, oraz musiałem wymusić podanie wyjazdu poprzez shift 1. Ale tu po prostu nie chcialo mi się już dłużej czekać.
Pozdrawiam.
Matson:
Powiem krótko - chapeau bas. Piękna sceneria. Również jestem przeciwnikiem wieszania sieci - jakieś linie z siecią trakcyjną są, plus produkowane są nowe, a klimaty spalinowe to to, co chyba każdy lubi najbardziej :)
Balaclava:
--- Cytat: Siecool w 11 Kwietnia 2017, 21:40:14 ---Co do elektrowni ona w sumie nigdy nie została skończona, gdyż nie wjeżdżamy tam żadnym pociągiem i tylko widzimy z daleka.
--- Koniec cytatu ---
A misja wegiel-B? Według opisu, to właśnie na tej bocznicy ona się kończy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej