Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (44/177) > >>

youBy:
Na szybko można spróbować czegoś takiego, ale z zasady mi się to nie podoba. Trzeba zrobić wczytywanie krzywej momentu silnika oraz coś ze sprzęgłem - albo półautomat, albo odrębną kontrolkę i nauczyć AI jeżdżenia...

Stele:
Regulator nie reaguje na gaz na luzie. Tak ma być?

youBy:
W sumie nie, ale lepiej nie będzie - regulator na pozycji 3 nie przekracza prędkości nmin silnika przy jeździe pojazdu z prędkością nieprzekraczającą minvelfullengage

matek123:
@Sieciol. Czy jakieś grubsze poprawki szykujesz? Czy to już ostateczna wersja?

Siecool:
Będzie jeszcze jedna, ale zakres zmian jest już coraz mniejszy. Dodałem dwie misje (wariant zdawczego do Jarkawek oraz misję pociągu Lotosu na 6Dg z Orzechowa do Wilisia z obsługą bocznic w Macierzewie i jednostce wojskowej), wprowadziłem ochronę boczną przebiegów i zrobiłem obrazki loga dla poszczególnych misji (to jeszcze nieskończone). Niestety nie mam już zbytnio czasu na grzebanie w tej scenerii, także po tej wersji raczej już nie będę wiele dalej pracował. Jedyne co mi przychodzi do głowy odnośnie dalszego rozwoju to jakaś próba lepszego udźwiękowienia, ale kompletnie nie mam czasu na szukanie chętnych do nagrań, pisanie stenogramów itp. Mógłbym to ewentualnie wprowadzić do eventów, gdyby ktoś dostarczył odpowiedni materiał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej