Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Krzysiek626:
Posty zyczeniowe sa fajne jesli sa zgodne z wizja autora scenerii. Inaczej nie trzymaja sie kupy. Mnie calkowo odpowiada dokladnie takie jakie jest, nie widze problemu jesli po publikacji, ktos podejmie sie podejmie sie realizacji wlasnych wizji jak tu nam deklaruje.
Jaco:
--- Cytat: k. wojak w 21 Lipca 2017, 14:47:09 ---Marzyłem o czymś w stylu linii helskiej i to dostałem. Brakuje tylko porządnych szynobusów i będzie już idealnie.
--- Koniec cytatu ---
Ogólnie Cię rozumiem, ale co masz na myśli konkretnie jeśli chodzi o porządne szynobusy? Pewnie chodzi Ci o pojazdy np. PESY SA132/133? BTW, aktualnie na linii helskiej śmigają zestawienia:
PR SA132+120A(B11pv)+SA132
PR SA138+SA138
PR SA138+120A
PR SA137+120A
PR SA137+120A(B11pv)+SA137
PR SA133+120A
ARRIVA SA133
PR SU42/SM42+4xBhp+1xBdhpumn - ten składzik można w MaSzynie zarzucić
IC 754/SU42-30xx/SM42+6 wagonów
k. wojak:
Kończąc temat raz na zawsze - deklaruję tworzenie scenerii (ale nie wiem kiedy to nastąpi i czy wgl nastąpi), bo doceniam pracę autora. Nie wymagam od niego, że wprowadzi zmiany punkt po punkcie, które mu podałem. Ja tylko proponuję zechce doda, nie zechce nie doda.
@Jaco tak chodzi o SA132 i 133.
Napisałem sceneria fajna i to tyle.
tmj:
W scenariuszu calkowo_v2_pospwilA.scn SM42-320 startujaca w lesie pod Wilisiem nie dostaje sygnalu odjazdu, i w rezultacie wstrzymuje ruch dla dwoch pociagow osobowych ktore czekaja na nia w Wilisiu. Nie wiem czy to jest losowe (bo zdarza sie czasem, ale nie zawsze) i czy ma moze jakis zwiazek z wprowadzonymi swego czasu poprawkami do obslugi eventow w exe c++ W zalaczniku log z przejazdu po scenerii, byc moze bedzie jakos pomocny.
Siecool:
Dzięki za zwrócenie uwagi, aczkolwiek muszę to sprawdzić w wariancie z SN61. Ta SM42 to jeszcze echa przeszłości grzebania w exe - została tam wstawiona tymczasowo w okresie, gdy w SN61 nie działały hamulce :) Być może przy SN61 jest ok, bo szczerze mówiąc nie spotkałem się dotychczas z takim błędem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej