Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Piotr93:
Wojak, nie wiem czy wiesz ale był kiedyś poruszany temat połączeń scenerii, i wyszło na to że użytkownicy nie lubią zbyt długich misji przekraczających 3h jazdy. Nie pamiętam gdzie, ale było to poruszane, chyba nawet jako ankieta. Także ja jestem za tym aby ta sceneria pozostała taką jaką jest, mamy obecnie tylko całkowo niezelektryfikowane, i niech takie zostanie. I wielka chwała dla kolegi @Siecool że podjął się tak wielkiego projektu, i stworzył jeszcze bardziej piękną scenerię po której możemy jeździć spalinowozami.
Cookie:
A ja za to bym za elektryfikował odcinek Janiszew-Orzechowo i wprowadził scenariusz jak np. Wjeżdzamy do Janiszewa elektrowozem, jedziemy do Orzechowa odstawiamy loka i bierzemy spalinowóz i jedziemy dalej do np. Wilisia.
Matson:
To wprowadź, kto Ci broni? Panowie, autor wyraźnie zdeklarował, że nie zamierza tego elektryfikować, zamiast ruszać to co jest i jest w fajnym klimacie, już lepiej byłoby stworzyć nową scenerię na bazie wychodzącej z Janiszewa elektryfikacji. Ale samo się nie stworzy, a my możemy sobie tutaj snuć koncerty życzeń samemu nie robiąc nic :P
k. wojak:
Ja sam jestem przeciwnikiem elektryfikacji. Strasznie lubię trakcję spalinową. Jak ogarnę to sam zacznę tworzyć scenerię. Doceniam pracę autora po trasa jest świetna. Marzyłem o czymś w stylu linii helskiej i to dostałem. Brakuje tylko porządnych szynobusów i będzie już idealnie.
firleju:
Ekhm... to jest test, nie koncert życzeń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej