Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Metro bałtyckie

<< < (30/33) > >>

jakubg1:

--- Cytat: pawelek2011 w 29 Września 2020, 18:58:35 ---Przydało by się też wydłużyć perony do Warszawskich 120 metrów oraz zrobić dłuższe tunele między stacjami.

--- Koniec cytatu ---

Czyli chcesz, żeby przeorano całą scenerię.

pawelek2011:
To znaczy? Przerobić całą scenerię? Wyglądałaby realistyczniej. Mógłbym pójść do metra (II linia) i porobić zdjęcia korytarza. Problem w tym, że zrobię zdjęcia na telefonie a na telefonie nie mogę się zalogować bo hasło zawsze jest nieprawidłowe. I tak boję się że niechcący założę multikonto a tego nie chcę.
Pozdrawiam.

Edit: Wiem, wiem, ale by pasowało to wydłużenie peronu.

Malk_18:

--- Cytat: pawelek2011 w 29 Września 2020, 18:58:35 ---Dobry Wieczór, lekko odkopię ten wątek i zapytam jak trwają prace nad innymi rzeczami np.: wskaźniki. Jeszcze powiem, że wskaźniki Wm4 (odpowiednik W4 jeśli dobrze mówię) na każdej stacji powinny być przeniesione trochę dalej (tak jak wypada to w Metrze Warszawskim) i dodać słupki lub pasy na ścianach również jako Wm4. Przydało by się też wydłużyć perony do Warszawskich 120 metrów oraz zrobić dłuższe tunele między stacjami. (To tylko propozycja). Gdybym łamał Regulamin proszę o usunięcie.

Dziękuję i Pozdrawiam autora tej świetnej scenerii.

Edit: Też przydało by się zrobić oczywiście dłuższe tory postojowe i zwiększyć ich liczbę żeby pociągi kursowały co najmniej 2-3 minuty, bo 5 minut, to trochę za rzadko jak na metro.

Edit2: Wydłużenie tuneli tyczy się: Muranów-Dw. Główny oraz Pl. Konstytucji-Stare Miasto. Nie namawiam nikogo.

--- Koniec cytatu ---

Jak chcesz, notatnik stoi otworem. Wszystko można zrobic od początku, a to, o czym wspomniałeś możesz zrealizować we własnym zakresie. Zwróć uwage na to, że metro w Bałtyku, czyli stosunkowo małej miejscowości nie potrzebuje kursowania częściej niż 5 minut, ani dłuższych tuneli.

Już na twoim miejscu z twoją postawą można zamienić turbokible na impulsy i EW58.

Pozdrowionka.

matek123:
Jak masz dostęp, to możesz pofotografować na tekstury stacje metra i zgrać z telefonu na komputer kablem. Na forum wiszą gołe tory metra. Jak się nie mylę to odcinek Rondo Daszyńskiego - Dw. Wileński.

pawelek2011:
@Matek123 Wiem o tym. Zgrałem sobie tą trasę do 19.04, tak, to centralny odcinek II linii metra, wpadłem na chwilę bo na 09:50 zaczynam lekcję. Mam z tym problem, że zawsze załączniki są za duże.

Pozdrawiam!

Edit: Na razie zrobię tylko zdjęcia stacji Młynów, bo mieszkam blisko niej. Jak będę miał czas, to pójdę i porobię.

Edit2: EW58 nadaje się do zastępstwa za 81.

Edit3: Dałbym załączniki ze zdjęciami ale nie chcą mi się załączyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej