Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

SP47

<< < (3/10) > >>

Suligo:
Poza tym co to znaczy, że lokomotywa jest nieprzygotowana pod najnowszą paczkę? Co trzeba w niej zmienić żeby była?

Piotr93:
Tekstury TGA -> DDS, dostosować T3D, wpisy w textures.txt oraz mmd, ale i tak ona ma błędy, poza tym, nie ma do niej fizyki poprawnej.

EU40:
Fizykę. Hamulce przede wszystkim.

Suligo:
Szkoda, że nie umiem tego zrobić :(. Jest ktoś kto mógłby razem ze mną zrobić tę SP47 do najnowszej paczki całościowej? Moge zająć się sprawami graficznymi oprócz modelowania.

Krzysiek626:
W każdym razie w paczkach całościowych z tamtego okresu jej nie ma, mam wszystkie. Nie znalazłem jej także w publikacjach. Ta moja, to z okresu zamkniętych testów, nigdy nic nie wyrzucam.
W zasadzie do uzupełnienia jest plik textures.txt i wymiana pliku *.chk na *.fiz. Tyle, że niekoniecznie musi wszystko zadziałać, ale wystarczyło aby ją uruchomić i pokazać jak wyglądała. Największy problem to zgoda autorów na dokończenie, jak chcesz, to pisz do nich. Ale zapomnij, że ona przejdzie testy i dołączy do paczki. No i najważniejsze, plików niepublikowanych oficjalnie, nie udostępniamy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej