Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt "KPK-LK"

<< < (9/10) > >>

pborowiak:
Jeśli ktoś chciałby równocześnie z @krzysiuup tworzyć obiekty do scenerii, właśnie zuploadowałem pierwszych kilka paczek na dysk google ze swoich zdjęć z pp (pola piaskowego) Ortowice, pp Grabówka i pp Kotlarnia, dalej z hałdy w Trachach, stacji i okolicznej infrastruktury w Pyskowicach. Dużo nowych materiałów na tekstury otoczenia, jeszcze więcej poglądówek. Dorzucać nowe będę na bieżąco.

https://drive.google.com/open?id=1giYT7NWyqEUg0cFdpvO20a_MwDJDpiw2

EDIT: Dochodzą zdjęcia st. Pyskowice z nastawnią i stróżówką, poglądówek pare, hale ASCO i przejazdy wraz z mostkami na trasie pomiędzy Dzierżnem a Pyskowicami.

Balaclava:
I jak ktoś będzie chciał coś modelować, to niechaj da znać, coby nie dublować roboty.

Balaclava:
Raport z prac dla nie-facebookowiczów.
Jak widać zrobiłem użytek z nadesłanych zdjęć od @pborowiak.

Obiekty ze stacji Pyskowice:
1. Dawna nastawnia
2. Lokomotywownia ASCO Rail w trakcie prac
3. Posterunek przejazdowy
4. Nastawnia w kontenerze

Auper:
Jeżeli potrzebne by były aktualne zdjęcia z odcinka Michał-Kotlarnia to mogę skoczyć coś pocykać, tylko musiałbym wiedzieć konkretnie co. Z Chorzowa daleko nie mam, a niezwykle zależy mi na ujrzeniu piaskowych w maszynie, chociaż nie powiem za południową i północną PMP bym dał więcej ;)

Balaclava:
Parę postów wyżej jest mapka z zaznaczonymi obiektami. Te, których jeszcze nie mam zrobionych są zaznaczone na czerwono. Cieszę się z kolejnej pomocnej pary rąk ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej