Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Lakiernia u mistera

<< < (2/5) > >>

MR6:
Tak modyfikowałem je, mozliwe ze cos nie zlapało bo dodałem 2 opcje oraz zmienilem kolejność fraz. Dasz rade jeszcze raz zagłosować?. Jeśli nie mogę oddac głos za ciebie.

szogun:
No już mniejsza, bo jeden głos w te czy wewte nie robi różnicy, ale faktem jest że trzeba ograniczyć produkcję siódemek do tych które są wyjątkowe. Ostatnio widzę ograniczyłeś się do rzadkich malowań i to jest ok, ale kurde, kolejna ickowska, czy tam zwykła zielona, toć teraz w starterze idzie na łeb dostać wybierając pojazd do jazdy :d Nie żebym jakoś tam specjalnie z symulatora korzystał, ale jak mi się trafi wieczór żeby jakąś krótką odprężającą misję przejechać to jest to mały problem.

MR6:
Żeby nie przynudzać to wybieram juź tylko wyszukane malowania takie jak na przykład eu07 167 ecco czy eu07 409 którą teraz będę robił w oryginalnym trapezie :).

MaciejM:
Tylko widzisz Bartek jak przyjdzie jakiś młody chłopak z umiejętnościami i chęcią do pracy, zacznie robić siódemki i po pierwszej teksturze powiemy mu grzecznie "Fajnie, ale takich siódemek nie chcemy"... no, może się odrobinę zniechęcić i możemy stracić dobry materiał na twórcę. Ale od twórców już "doświadczonych" możemy wymagać nakierowania swoich działań na coś bardziej ambitniejszego niż kolejny niebieski smerf ;)

wołodyjowskiIC:
Według mnie brakuję faktycznie EZT-ów i wagonów IC-owskich np.A9nouz 170A, czy B11mnouz Z2A, czy 170A.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej