Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Lakiernia u mistera

(1/5) > >>

MR6:
Hej tutaj będę prezentował moje prace w trakcie tworzenia. Na pierwszy ogień idzie ep07 408. Proszę się powstrzymać przy wytykaniu wszelkich błędów gdyż ledwo co skleiłem boki. Najtrudniejsza cześć już za mną gdyż naprawdę trudno było dopasować odpowiednio te paski. Teraz została kabina( co już będzie raczej zabawą) no i reszta. Może uda mi się ją skończyc przed moim wyjazdem. Planuję ją wydać za około 2 tyg.
*UPTADE* 02-08-2017
Na warsztacie znajduję się eu07 477(screen poniżej).
Co mam w planach?(chronologiczny priorytet)
eu07-242(track tec)   *ukończona*                       
eu07-167(ecco rail)
eu07-409 hist
[b]eu07-222[/b](PR) 
4E PACK*data wydania nieznana* 
[color=navy]Et22 906  [/color]

MR6:
Na celowniku kolejna perełka czyli trapezowata ep07 338. Jeszcze sporo przede mną.

By dodać coś nowego w temacie, w którym Twoja wiadomość jest ostatnia, użyj funkcji modyfikuj, dopisując treść do istniejącej wiadomości. Nie modyfikuj wiadomości na skutek odpowiedzi udzielonej przez innego Użytkownika.

Łączenie postów nie działa, w przyszłości edytuj poprzednią wiadomość.

@macius5991

MR6:
Uptade ⇑
*proszę nie usuwać*

MR6:
Proszę o wypełnienie ankiety na górze.

szogun:
Modyfikowałeś może ankietę po jej dodaniu? Głosowałem praktycznie na początku, jako drugi user, zaznaczyłem opcję "cokolwiek byle nie siódemki" - takie jest moje zdanie, pisałem o tym na forum, a teraz patrzę, zaznaczone że TEM2. I teraz pytanie, czy wynika to z modyfikacji ankiety czy jakiś bug w skrypcie forum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej