Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
KURS90:
możesz zamienić :) Ja myślałem, że będzie lepszy, ale wyszło, jak wyszło :)
kacwro:
A ja mam problem :(, a właściwie 3...
1. Nie mogę podnieść pantografów
2. Otwierają się tylko 2 pierwsze pary drzwi
3. Nie mogę ruszyć.
Jednym słowem pociąg zachowuje się tak jakby pierwszy wagon był odłączony od pozostały, ale jest podłączony .... i co ja mam robić ?
Aha i jeszcze to:
Czomo:
EDek super podoba mi sie noo może brakuje wycieraczek bo ślad jak zauważyłem jest więc przydały sie.
Żadko wyglądam na zewnątrz ale u mnie jest tak że jest to kolejny pojazd któremu nie wchodzą tekstury tak mam z SU46 i teraz obojętnie co wpisze czy tekstury 020 czy 021 (choć ten ma drzwi odskokowe) to i tak mam biały pojazd z dachem światłami i drzwiami.
Co do jazdy a właściwie dźwięków nareszcie przetwornica i dźwięk kompresora co do reszty to jeszcze brakuje dźwięków przy uderzeniowym napełnianiu.
Dzwięki trąbek można by było dopracować przy dłuższym o kilka sekund przytrzymaniu trąbki słychać łączenie i za dużo szumów obcych.
tak samo przy dźwiękach silnika przy większej prędkości słychać dość dziwny dźwięk który psuje całą jazde.
To tyle mojej opini.:D
andrev1989:
--- Cytat: "kacwro" ---A ja mam problem :(, a właściwie 3...
3. Nie mogę ruszyć.
Jednym słowem pociąg zachowuje się tak jakby pierwszy wagon był odłączony od pozostały, ale jest podłączony .... i co ja mam robić ?
Aha i jeszcze to:
--- Koniec cytatu ---
Jest jedna rada: nowe exe.
Krzysiek626:
--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "kacwro" ---A ja mam problem :(, a właściwie 3...
3. Nie mogę ruszyć.
Aha i jeszcze to:
--- Koniec cytatu ---
Jest jedna rada: nowe exe.
--- Koniec cytatu ---
niekoniecznie, jest inny sposób: można też w następnych członach ED72 wpisać zamiast connected - nobody
node -1 0 ED72-020ra dynamic PKP\eD72 eD72-020ra.bmp 6ba 0.0 headdriver 7 0 enddynamic
node -1 0 ED72-020sa dynamic PKP\ED72 eD72-020sa.bmp 6bs 0.0 nobody 7 0 enddynamic
node -1 0 ED72-020sb dynamic PKP\ED72 ed72-020sb.bmp 6bsb 0.0 nobody 7 0 enddynamic
node -1 0 ED72-020rb dynamic PKP\ED72 eD72-020rb.bmp 6bb 0.0 nobody 0 0 enddynamic
Łatwiej zmienić jaden wpis, niż do nowego exe przystosowywać resztę paczki.
Tak czy siak i tak, albo prędzej czy później nowe exe stanie się niezbędne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej