Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Co z ED72

<< < (15/34) > >>

andrev1989:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---niekoniecznie, jest inny sposób: można też w następnych członach ED72 wpisać zamiast connected - nobody
--- Koniec cytatu ---

Ostatnio jak powiedziałem jednemu użytkwnikowi, żeby wywalił linjkę TIME ze scenerii, ktoś mi powiedział, że lepszym sposobem jest nowe exe, więc...:)

Krzysiek626:

--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "Krzysiek626" ---niekoniecznie, jest inny sposób: można też w następnych członach ED72 wpisać zamiast connected - nobody
--- Koniec cytatu ---

Ostatnio jak powiedziałem jednemu użytkwnikowi, żeby wywalił linjkę TIME ze scenerii, ktoś mi powiedział, że lepszym sposobem jest nowe exe, więc...:)
--- Koniec cytatu ---

Bo to jest tak, masz paczkę już działającą na starym exe taka ja w przypadku powyżej. Kolega dopisuje ED72 do sceneri i nie odpala. Wszystko inne działa. To najprościej zmienić wpisy na nobody.
Gdyby jednak wstawił nowe exe to to pewnie miałby kłopoty ze wszystkimi lokami jakie posiada, a przede wszstkim z EN57, EN74, ET41,
i dalszymi np. EU07+EU07. Musiałby zmieniać wpisy składów ( sprzęgi ).

W przypadku wymienionym przez Ciebie Ktoś miał co prawda kłopot z jedną scenerią ale w jego przypadku wydawało się że mniej pracy będzie z podmianą exeka.

Moją intencją  nie było zaprzeczanie Tobie, ale wskazanie że są przynajmniej dwa sposoby rozwiązania problemu. Jednak wybór należy do proszącego o radę. Przypominam że za każdym razem trzeba robić kopię zmienianego pliku!
Mam nadzieje  że jasno wytłumaczyłem tą pozorną sprzeczność.

Czomo:
EN74 hmmmm nowy lok w MaSzynie pewnie jakiś fikcyjny??? a może chodziło o EN71??? jak tak to lepiej poprawić........ a może ED74???

Krzysiek626:

--- Cytat: "Czomo" ---EN74 hmmmm nowy lok w MaSzynie pewnie jakiś fikcyjny??? a może chodziło o EN71??? jak tak to lepiej poprawić........ a może ED74???
--- Koniec cytatu ---

Nie masz EN74 ? co najmniej dziwne.
Ale EN71 też dopiszę bo problem dotyczy loków z wieloma sekcjami i w trakcji ukrotnionej.

premo15:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---
--- Cytat: "Czomo" ---EN74 hmmmm nowy lok w MaSzynie pewnie jakiś fikcyjny??? a może chodziło o EN71??? jak tak to lepiej poprawić........ a może ED74???
--- Koniec cytatu ---

Nie masz EN74 ? co najmniej dziwne.
Ale EN71 też dopiszę bo problem dotyczy loków z wieloma sekcjami i w trakcji ukrotnionej.
--- Koniec cytatu ---

Co dziwne? Że nie ma ktoś loka który nie istnieje? Jest ED74 ale nie sądze żeby ktoś zrobił go do Maszyny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej