Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
Paweł:
Po kilku różnych próbach - nieudanych zresztą rozpakowałem ściągniętego wcześniej EDka i wszystko działa bez zarzutu. Po prostu w nieoficjalnej paczce całościowej EDek jest źle rozpakowany. Nie czynię tu zarzutu bo ta paczka to i tak kawał dobrej roboty, ale przy tak ogrmonej pracy zdarzają się błędy.
defiler:
--- Cytat: "Paweł" ---Po kilku różnych próbach - nieudanych zresztą rozpakowałem ściągniętego wcześniej EDka i wszystko działa bez zarzutu. Po prostu w nieoficjalnej paczce całościowej EDek jest źle rozpakowany. Nie czynię tu zarzutu bo ta paczka to i tak kawał dobrej roboty, ale przy tak ogrmonej pracy zdarzają się błędy.
--- Koniec cytatu ---
Geez, było to juz wałkowane kilka razy na tym forum. Pojazd jest rozpakowany dobrze. Po prostu jak dajesz wpisy do scenerii to zamiast 6ba 6bs 6bsb i 6bb wpisac 6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1.
Daje głowę, że jednak to źle wpisałeś !
BLAcKboY:
Mam paczkę Mariusza1970 ściągnietą pod koniec lipca. I w tej wersji ED72 jest odrazu, tylko problem w tym, że próba utworzenia wipsu zawsze kończy się fiaskiem. Kiedy wpisuję 6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1 w programie startowym nie mam mozliwości wyboru tego składu, ale w scenerii jest. Kiedy uzywam wpisów bez "1" w programie startowym ED jest, tylko z miniaturkami od EZT'a, ale podczas ładowania wszystko się wywala.
Aha jeżeli chodzi o hardware ty jade na intelach, grafika Ati, system Windows XP.
Krzysiek626:
--- Cytat: "BLAcKboY" ---Mam paczkę Mariusza1970 ściągnietą pod koniec lipca. I w tej wersji ED72 jest odrazu, tylko problem w tym, że próba utworzenia wipsu zawsze kończy się fiaskiem. Kiedy wpisuję 6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1 w programie startowym nie mam mozliwości wyboru tego składu, ale w scenerii jest. Kiedy uzywam wpisów bez "1" w programie startowym ED jest, tylko z miniaturkami od EZT'a, ale podczas ładowania wszystko się wywala.
Aha jeżeli chodzi o hardware ty jade na intelach, grafika Ati, system Windows XP.
--- Koniec cytatu ---
Powinieneś jeszcze dopisać w pliku dynamic.dat
takie pojazdy jak wpisy do scenerii, czyli:
6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1
żeby mieć możliwość wyboru tego pojazdu.
O dopisywaniu w pliku dynamic.dat już było na forum.
BLAcKboY:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
--- Cytat: "BLAcKboY" ---Mam paczkę Mariusza1970 ściągnietą pod koniec lipca. I w tej wersji ED72 jest odrazu, tylko problem w tym, że próba utworzenia wipsu zawsze kończy się fiaskiem. Kiedy wpisuję 6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1 w programie startowym nie mam mozliwości wyboru tego składu, ale w scenerii jest. Kiedy uzywam wpisów bez "1" w programie startowym ED jest, tylko z miniaturkami od EZT'a, ale podczas ładowania wszystko się wywala.
--- Koniec cytatu ---
Powinieneś jeszcze dopisać w pliku dynamic.dat
takie pojazdy jak wpisy do scenerii, czyli:
6ba1 6bs1 6bsb1 6bb1
żeby mieć możliwość wyboru tego pojazdu.
O dopisywaniu w pliku dynamic.dat już było na forum.
--- Koniec cytatu ---
6ba1
ED72-ra
1
6bs1
ED72-sa
0
6bsb1
ED72-sb
0
6bb1
ED72-rb
0
Mam cos takiego. O to chodzi? Jeżeli tak, to widocznie chodzi o cos innego bo u mnie nadal nie chodzi. Próbowałem połączeń 23 connected i 7 nobody, i nic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej