Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
EU06_:
Mój kumpel też ma problemy z ED72 bo mówiłem mu że jak się nie zna to żeby nie grzebał , grał chwile , musiał coś zmienic i nie mógł odpalić , dałem mu poprawny wpis do scenerii z forum i chodzi.
Ostatnio chciałem wprowadzić dzwiek w EN57 przetwornicy , taką jak w ED72 , ale nie mogę tego nigdzie znaleść w plikach mmd 6ba bs bb , czy ktoś mógłby mi pomóc?
Wszystkie inne dźwięki zmieniłem na takie jakie mi się podobają , jedynie nie mogę znaleść dźwięku przetwornicy i głos hamowania.
pozdrawiam
Dodano po 38 minutach:
KURS , robisz kabinę ET42 ?
KURS90:
Robiłem, ale obecnie prace zawiesiłem
MKaczy:
Witaj EU06_.
--- Cytat: "EU06_" ---Ostatnio chciałem wprowadzić dzwiek w EN57 przetwornicy , taką jak w ED72 , ale nie mogę tego nigdzie znaleść w plikach mmd 6ba bs bb ,
--- Koniec cytatu ---
Otwórz plik 6bs.mmd i znajadz ta linijke :
--- Kod: ---converter: EN57_converter_start.wav,EN57_converter.wav,EN57_converter_stop.wav 90
--- Koniec kodu ---
Przekopjuj ją do pliku 6bs kibla i usuń tam chyba przed wpisem "conveter" te dwa ukośniki "//". Nie pamitam czy tam one sa, jak nie ma to jest ok.
EU06_:
Ok spróbuje , za pomoc dziękuje , a co z odgłosem hamowania?
Paweł:
Nie jestem początkującym uzytkownikiem Maszyny . Wstawiałem wpisy do scenerii podane na forum i żadne inne. Poza tym jak juz mówiłem - działa w Jelitkowie a w innych nie chce. Pozostaje mi na razie jeździc tylko tam a na pozostałych trasach szaleć innymi lokalim. Pozdrawiam serdecznie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej