Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
KURS90:
Zacząłem robić model ED72. Człon rozrządczy to całkowicie nowa konstrukcja, człony silnikowe zrobiłem z EN57 po zlikwidowaniu dodatkowych pantografów.
Model jest prawie gotowy, pozostała tylko kabina i przedziały pasażerskie. W okolicach lutego pownnienem go wypuścić, razem z ostateczną wersją EP09
youBy:
nie wiem czemu, ale czoło wydaje mi się troszke za płaskie. a tak poza tym to świetna robota. Widzę, że mamy tu nowego świetnego modelarza
hunter:
Ja swojej produkcji zaniechałem. Czemu? Brak czasu i lenistwo :P W dodatku nie mam planów ED72, a nie chciałbym, żeby coś wyszło nierealnego. Bo przecież MaSzyna to symulator...
http://www.eu07.kolej.szczecin.pl/uploads/maszyna/ed72.jpg
Pozdrawiam.
Akvin:
Fajnie to wygląda... Może przydałaby sie tylko lepsza tekstura z bardziej zaokrąglonymi oknami z przodu i wyścietlacz cyfrowy na czole. Ale świetnie jak to wyjdzie :)
--- Cytat: "Hunter" ---Ja swojej produkcji zaniechałem. Czemu? Brak czasu i lenistwo :P W dodatku nie mam planów ED72, a nie chciałbym, żeby coś wyszło nierealnego. Bo przecież MaSzyna to symulator....
--- Koniec cytatu ---
A szkoda... bardzo ładnie to wygląda. Może wrócisz do tego bo szkoda by było takiego modelu.
PS. Może nie będziemy się tak zachłystywać tym - symulatorem - bo już drugi raz w tym tygodniu to słyszę.
CT:
KURS90: fajnie, tylko nie przerabiaj starego pudla EN57 bo jest lekko jakby powiedziec skopane. Szkoda Twojej pracy bo i tak bedzie wygladac tragicznie. Moze tak zrobisz od nowa ten model?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej