Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (15/70) > >>

kruger:

--- Cytat: "Mateu" ---W zasadzie to moglbym, tylko niech ktos napisze programik ktory z .scn wyciaga wszystkie ince i tekstury jakie sa uzyte :P W zasadzie moglbym to zrobic grepem ale mi sie nie chce :]
--- Koniec cytatu ---

A co jest zlego w obecnej wersji ?

Grand:
Mi sie wydaje ze chodzi o to ze textury sa wszedzie porozrzucane (tekstury ktore zostaly uzyte do tworzenia trasy, glownie chodzi o te ktorych nie maja inni). I kwestia zapewne zebrania tego do kupy.

uetam:

--- Cytat: "Grand" ---Mi sie wydaje ze chodzi o to ze textury sa wszedzie porozrzucane (tekstury ktore zostaly uzyte do tworzenia trasy, glownie chodzi o te ktorych nie maja inni). I kwestia zapewne zebrania tego do kupy.
--- Koniec cytatu ---

Dokladnie o to chodzi.

EP08_015:
To w czym problem? mateu wrzuci wszystkie ince jakie ma w katalogu scenery i wszystkie tekstury z katalogu textures. Bedzie ze 100 MB ale jaki problem? I tak już pewnie wiekszosc z nas ma przynajmniej neostrade. Czy sciagasz 4 godziny czy 10 minut to i tak sciagniesz i czas sie w tym momencie nie liczy.

Mateu co powiesz na to by wydać jakiegoś semaforpacka? Ty lubisz w tym grzebac.

uetam:

--- Cytat: "EP08_015" ---To w czym problem? mateu wrzuci wszystkie ince jakie ma w katalogu scenery i wszystkie tekstury z katalogu textures. Bedzie ze 100 MB ale jaki problem? I tak już pewnie wiekszosc z nas ma przynajmniej neostrade. Czy sciagasz 4 godziny czy 10 minut to i tak sciagniesz i czas sie w tym momencie nie liczy.

Mateu co powiesz na to by wydać jakiegoś semaforpacka? Ty lubisz w tym grzebac.
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie nie ma roznicy czy wrzuce 30 mb czy 300 mb.... Jutro to skleje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej