Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (14/70) > >>

darek71wrc:
Jeżeli było coś testowane w grudniu to dlaczego nie można udostępnic linii Bałtyk ??? czegoś tu nie rozumiem , albo jest grupa tzw. trzymająca władze i tylko oni mają dostęp do wszystkich linii , albo ta linia Bałtyk nie istnieje ??? jak sie mylę to mnie poprawcie bo już nic nie kumam z tego

Cesky Kretek:

--- Cytat: "darek71wrc" ---ta linia Bałtyk nie istnieje
--- Koniec cytatu ---

To jakiś żart?

--- Cytat: "darek71wrc" ---dlaczego nie można udostępnic linii Bałtyk
--- Koniec cytatu ---

O to już spytaj się autora(ów).

--- Cytat: "darek71wrc" ---albo jest grupa tzw. trzymająca władze i tylko oni mają dostęp do wszystkich linii
--- Koniec cytatu ---

Tak jest taka grupa, nazywają się Administratorzy i Moderatorzy, ale oni mają trochę większy dostęp do różnych dodatków (Devs), jednak ten dział został upubliczniony.

--- Cytat: "darek71wrc" --- już nic nie kumam z tego
--- Koniec cytatu ---

Trochę to pogmatwane, ale wystarczy trochę się skoncentrować i wszystko wydaje się proste i jasne jak Księżyc nocą... <joke ;p>.

Pozdrawiam.
Grzegorz

Converter:
Ja tam nie mam do adminów pretensji, choć sam się zgłaszam teraz do Beta. Chcę tylko coś pomóc, jeżeli mnie nie przyjmą - trudno. Jak np. modele tworzę to gdzie najlepiej je umieścić? - raczej w dziale Beta ;).
Ten dział nie powstał tylko po to, aby testować nowe wersje MaSzyny (bawić się) - bycie Betatesterem wymaga dużo pracy i cierpliwości. Jest wymagany odpowiedni poziom wiedzy i doświadczenia. Nie będę "pchał się" na siłę do tego działu.

--- Cytuj ---Dział powstał po to, aby zgłosić nieznane jeszcze błędy w programie
oraz podyskutować o możliwych udoskonaleniach projektu.
Są tam też publikowane linki do wersji nieoficjalnych w celu weryfikacji ich działania. Od uczestnikow tej grupy wymagany jest odpowiedni poziom wypowiedzi (konkretna, tresciwa i w pelni czytelna wypowiedz na temat danego watku), jak i wiedzy nt. symulatora.
--- Koniec cytatu ---

darek71wrc:
Czy ktoś w końcu może udostępnić linię Bałtyk ? czy to tylko w dalszym ciągu jest po za zasięgiem zwykłych zjadaczy chleba ???

uetam:
W zasadzie to moglbym, tylko niech ktos napisze programik ktory z .scn wyciaga wszystkie ince i tekstury jakie sa uzyte :P W zasadzie moglbym to zrobic grepem ale mi sie nie chce :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej