Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy dźwięk do Moczników

<< < (2/3) > >>

Janek232:
"od kierownika" lubią mówić "icki", oni chyba chcą podkreślić kim są w tym pociągu;)

Quark-t:
Jakby takie "jeb" było też na początku to by może całość brzmiała bardziej naturalnie (wciśnięcie przyscisku nadawania - wdech - wyklepanie formułki - wypust powietrza - zwolnienie przycisku nadawania) bo teraz to brzmi tak jakby mechradio wyłączał.
To "od kierownika" brzmi jakoś tak... dziwnie, nigdy się z tym nie spotkałem. Ale może taki urok w ICkach.
No i chyba ciut za cicho - nie sprawdzałem w symku tylko w winampie :p i trochę się obawiam o zagłuszanie np. przetowrnicą i sprężarką, a dołożymy postój w hali gdzie jest echo i może nie być słychać.

Eryś:
Witam.

Mi się wydaje, że to JEB jest zbyt głośnie w stosunku do pozostałego( prosze mnie poprawic jeżeli tak jest w rzeczywistosci i sie myslę). A jeśli chodzi o formułe "od kierownika" to się z nią spotkałem zarówno w IC jak i osobówkach( dojeżdżam codziennie pociągiem i na mojej trasie jedna kierowniczka zawsze tak mówi).

Pozdrawiam

:
bawię się trochę dźwiękami i zmieniłem 16.12-jest bez "od kierownika",2.wersja jest też bez JEB;)jak ktoś chce,to mogę mu posłać;z góry sorki za naruszenie praw autorskich

dehu:
Wybaczcie może głupie pytanie.. JEB to jakis skrót czy poprostu "jeb" ? :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej