Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy dźwięk do Moczników

(1/3) > >>

kilczuk:
Czyli "odjazd" dla expressu:
http://temp.raillens.net/rp14_1612.wav

Aby zainstalować go w scenerii należy wyedytować plik scenery/moczniki/dzwieki.inc w 5. linii zamieniając rp14_420.wav na rp14_1612.wav.
Plik ładujemy oczywiście do podkatalogu /sounds

Dajcie znać czy nie za cichy itp.

Pozdrawiam i sorry za odrębny temat

Marcin Czapnik (Techniks):
Po co to "od kierownika"? Moim zdaniem niepotrzebne i nigdy nie słyszałem żeby było to stosowane w rzeczywistości. Nie bardzo widzi mi się też to "JEB" na końcu ;-) Po za tym ok.

EU07-457:
Ja akurat słyszałem "od kierownika", ale to było może ze 2-3 razy. Też uważam, że jest to tutaj zbędne. Poza tym, jak już wyżej napisano OK.

kilczuk:

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---Po co to "od kierownika"? Moim zdaniem niepotrzebne i nigdy nie słyszałem żeby było to stosowane w rzeczywistości.
--- Koniec cytatu ---

No to ja słyszałem :) 19.12.2004 na st. Warszawa Centralna przy odjeździe EX1612 Słowacki ;-)

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---Nie bardzo widzi mi się też to "JEB" na końcu ;-) Po za tym ok.
--- Koniec cytatu ---

Wycięte z autentycznego nagrania, ale chętnie zastąpię czymś lepszym jak ktoś zapoda linki do nagranych rozmów...

EU07-483:
"JEB" wydaje mi się, że jest jak najbardziej na miejscu a to "od kierownika" to jakies takie dziwne, ale ogólnie dzwięk jak najbardziej OK :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej