Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia kolejowa nr 351
kornel4d:
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu tworze scenerie realistyczną. Jest to odcinek Krzyż - Szczecin Dąbie linii 351 łączącej Poznań ze Szczecinem. Sceneria ma 115 km długości. Aktualnie sceneria posiada układ torowy wraz z profilem pionowym, semafory, wskaźniki, perony oraz kilka budynków.
Zwracam się z wielką prośbą o dostarczanie materiałów zdjęciowych na tekstury: dworców, nastawni, obiektów szczególnych z tego odcinka linii nr 351.
Poniżej przedstawiam screeny z prac nad scenerią.
Finder:
Chętnie pomógłbym Tobie z tymi zdjęciami, ale obecnie mam zbyt mało czasu, aby jeździć pociągiem w te rejony.
Może spróbuj napisać na forum skyscrapercity, jest tam zarejestrowanych sporo osób z różnych miejscowości położonych obok tej linii kolejowej, więc łatwiej będzie Tobie pozyskać od nich fotografie. Dodaj w poście obrazki, które zamieściłeś tutaj i napisz, że potrzebujesz zdjęć terenów na potrzeby scenerii do symulatora. Linki do wątków:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=276860&page=294 - wątek infrastruktury kolejowej w woj. zachpom.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1560861&page=27 - wątek projektowanej przez Ciebie linii kolejowej nr 351
Opisz dokładnie, o jakie miejscowości chodzi, żeby ludzie wiedzieli, co mają fotografować :)
MaciejM:
Sam mam nastukane kilkaset postów na SSC, będę bardziej "wiarygodny" dla społeczności więc mogę w Twoim imieniu @kornel napisać. Ponadto wrzucę coś na Facebooka, żeby te 5,7k ludzi coś zrobiło ;)
Finder:
--- Cytat: macius5991 w 24 Sierpnia 2016, 00:25:02 ---Sam mam nastukane kilkaset postów na SSC, będę bardziej "wiarygodny" dla społeczności więc mogę w Twoim imieniu @kornel napisać. Ponadto wrzucę coś na Facebooka, żeby te 5,7k ludzi coś zrobiło ;)
--- Koniec cytatu ---
Też mam tam konto, więc jak coś to Maciek napisz, a ja to potwierdzę i polajkuję :D Warto wrzucić zdjęcia, które zamieścił kornel4d, aby ludzie wiedzieli, że prace nad scenerią są rzeczywiście prowadzone. Może warto napisać też w wątku PKP Intercity, bo w sumie ich tabor jeździ po „Maszynowych” torach ;)
kornel4d:
Dzięki za dobre rady, bo w sumie dobry pomysł z tym forum skyscrapercity.
--- Cytat: macius5991 w 24 Sierpnia 2016, 00:25:02 ---Sam mam nastukane kilkaset postów na SSC, będę bardziej "wiarygodny" dla społeczności więc mogę w Twoim imieniu @kornel napisać. Ponadto wrzucę coś na Facebooka, żeby te 5,7k ludzi coś zrobiło ;)
--- Koniec cytatu ---
Byłbym bardzo wdzięczny jak coś byś wrzucił w moim imieniu :)
Dodano: 24 Sierpnia 2016, 20:55:38 Potrzebuje zdjęć na tekstury budynków ze stacji:
-Krzyż
-Drawiny
-Podlesiec
-Bierzwnik
-Rębusz
-Słonice
-Stary Klukom
-Dolice
-Kolin
-Stargard
-Reptowo
-Szczecin Dąbie SDA
-Szczecin Dąbie SDB
Poniżej prezentuje gotowe obiekty ze stacji Choszczno,Dobiegniew oraz Krzyż.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej