Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Katalog modeli statycznych - podejście drugie.
Stele:
Mi się bardzo podoba. Będzie trzeba pomyśleć jak to potem zrzucić na eu07.pl, bo ja nie mam wejścia na serwer.
Chcesz dostęp do repozytorium być miał aktualne t3d i ince oraz mógł na bieżąco uzupełniać opisy w wybrakowanych incach? Chcesz skrypty importowe do maxa by wczytać model dla rendera i dokładnego zwymiarowania?
Co do samego formatu katalogu, to fajnie jakby były dwie opcje formatowania. Kategoriami obiektów jak teraz i strukturą katalogową. Edycja dla osób trzecich, najlepiej z formularza a nie kodu by się też przydała. Dodałoby się wtedy do wymagań publikacji w bazie infrastruktury dodanie do katalogu.
Balaclava:
Na razie katalog to suchy HTML i CSS, ale wpisywanie danych ręcznie będzie mordęgą. Mam już ideę jak wykorzystać PHP do łatwego dodawania obiektów.
Dostęp do repozytorium - z pewnością się przyda. Maxa nie mam, więc miło by było, jakby ktoś zwymiarował obiekty i przesłał mi dane.
Stele:
Wieczorem Ci założę konto. Ostatnio powymiarowałem /bud i /bud2. Pewnie masa jeszcze została.
Balaclava:
Jest trochę modeli, które nie mają swojego odpowiednika w .inc. Myślę że wypadałoby je dorobić.
Stele:
Kilka nigdy nie występuje samodzielnie, jak szlaban czy ramię latarni, ale w większości przypadków istotnie by wypadało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej