Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
A może terminal?
Sebol82:
Benku zaraz machnę.
Edit//: Widzę swoje koziołki na tej scenerii. Cieszę się, że się przydały. Po konwersji z Maciusiem5991 odrutuję tą scenerię nowymi klamotami.
Stele:
Patrzę na tą sceneryjkę, patrzę na Mosty i zastanawia mnie jedno: dlaczego wszędzie robisz płaski teren? Nawet przy torze płaskim jak stół, przekrój poprzeczny bardzo dużo daje.
queuedEU:
Skoro juz sie buduje terminal to mam nadzieje, ze do pazdziernika zosdtanied oddany do uzytku - wtedy moglbym podrzucic okolo 160 tekstur 40f i pewnie drugie tyle 2i0f no i troche 10f. Mam tez 45 i powyzej, ktorych sie u nas nie wozi. Dodatkowo w exe dodalem mozliwosc wstawiania kulku modeli towaru jako ladunek. Mam tez platforme Sggmmrrs a w planie jest nastepna jednoczlonowa i az 26metrowa. http://dropbox.eu07.es/pmppw/ROZNE/
MaciejM:
--- Cytat: Stele w 17 Lipca 2016, 22:57:07 ---Patrzę na tą sceneryjkę, patrzę na Mosty i zastanawia mnie jedno: dlaczego wszędzie robisz płaski teren? Nawet przy torze płaskim jak stół, przekrój poprzeczny bardzo dużo daje.
--- Koniec cytatu ---
Brak umiejętności. Nie za bardzo wiem jak zrobić to ładnie.
Stele:
Pobawiłem się i wygenerowałem w maksie taki teren dla TD. Jutro wrzucę film z procesu. Jest kilka błędów, ale to efekt weldowania siatki bez pomyślunku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej