Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Dziwadełka
matek123:
--- Cytuj --- Co ciekawe niedawno dowiedziałem się, że podobna konstrukcja istnieje w rzeczywistości. Powstała w Rosji, poprzez wpięcie pomiędzy człony 2M62 kilku wagonów pasażerskich, które wyposażono w gniazda i przewody sterowania wielokrotnego...
--- Koniec cytatu ---
A dokładniej połówki 2M62 i EZT bez jednego członu skrajnego.
CX MANIAK:
Witam.
Chodziło mi o co innego, tyle że kraje mi się trochę pomerdały, ale jak to ostatnio dyktatorsko stwierdził Putin, Rosja jest wszędzie:-) Pamięć bywa zawodna.
Przerobiono na spalinowy zespół trakcyjny 2M62-1051. Tyle że nie w Rosji a na Ukrainie. O to link do fotki https://trainpix.org/photo/59319/
Pozdrawiam.
Smok E_ustachy:
Połówkami tam jeżdżą. U nas ciężko z SZT bo tylko elektryczne wieloczłonowce są. Kibel ma też za mało pozycji nastawnika aby to chciało jechać. Ma ktoś fotki jeżdżenia połową loka? Widziałem kiedyś film na Jutubce.
Mają tam monstra czteroczłonowe dymiące jak smok. Te są fajne. Linię wg. tamtejszych standardów można by wprowadzić.
CX MANIAK:
Witam.
Kolej na wschodzie to temat rzeka. Inny kraj, inne potrzeby przewozowe, to i lokomotywy inne. Czteroczłonowe są 4TE10S, a właściwie były ( jeżdżą obecnie chyba już tylko w konfiguracji 3 sekcji), wyprodukowane specjalnie dla magistrali BAM w ilości 25 sztuk. Ma w sobie "coś" ta postradziecka kolej na pewno. Ale to rozmowa na osobny wątek. Nie róbmy offtopa.
Pozdrawiam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej