Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Dziwadełka
szogun:
Ja ***, i czemu ten temat jeszcze tu egzystuje?
Ku uciesze... ;)
CX MANIAK:
Ja też przedstawie swój dziwny skład z przed kilku lat. Powstał on poprzez wpięcie pomiędzy człony ET41 kilku wagonów pasażerskich ( sprzęgi ustawione na 55). Wyszedł z tego taki "kryzysowy" EZT, albo może Push-pull? Całkiem fajnie się tym jeździło nawet.
Co ciekawe niedawno dowiedziałem się, że podobna konstrukcja istnieje w rzeczywistości. Powstała w Rosji, poprzez wpięcie pomiędzy człony 2M62 kilku wagonów pasażerskich, które wyposażono w gniazda i przewody sterowania wielokrotnego...
Smok E_ustachy:
Bo to ma sens. Jeden pcha a drugi ciągnie. Sam coś takiego zrobiłem.
Cookie:
Również zrobiłem podobne dziwadelko. Tylko w innym ułożeniu. EU06 + 4x Bonanza + EP08. Połączone na 16 żeby można było przejść pomiędzy lokami. W przypadku jak wyżej (T.z. ET41) trzeba było uważać na nadmiary bo w drugim czlonie było trochę więcej prądu. Raz nawet silniki spaliło :P. Taki skład idealnie spisywał się na krzyżowej gdzie mamy podjazd 2%. (Oczywiście to była towarówa) Jechało jak nóż po maśle. Ciekawe czy takie coś powstanie w realu :P...
MichałŁ:
--- Cytuj --- Co ciekawe niedawno dowiedziałem się, że podobna konstrukcja istnieje w rzeczywistości. Powstała w Rosji, poprzez wpięcie pomiędzy człony 2M62 kilku wagonów pasażerskich, które wyposażono w gniazda i przewody sterowania wielokrotnego...
--- Koniec cytatu ---
Dobrze mówi, polać mu.
http://parovoz.com/newgallery/pg_view.php?ID=542562&LNG=RU#picture
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej